torsdag 8 april 2010

Gamla atelje foton...

Halloj gott folk!

Har en liten minisemester på 1 dag så här i påsklovstider, vi försöker att trixa med våra sceman så att barnen kan vara lediga ett par dagar i allafall när det är påsklov..nog för att våra barn trivs på dagis
och fritids, men det är ju ändå skönt att bryta lite morgonrutiner emellanåt!Roligt att vi har massor med alelje foton, stora och små från makens släkt. Men av någon anledning känns det fel att ha framme dom!? Jag fixar det helt enkelt inte, känns så starkt att dom är "på fel plats"... Tar nog dom åter till stugan i Mora vid tillfälle. Inte för att det saknas foton där inte, har tagit fram vackra, kompletta gamla album som har legat nerpakade i lådor.Nej, så alla dessa bilder förvaras i en hylla här hemma förutom då jag tar fram om & glottar lite...roligt, för dom flesta har både namn och årtal skrivet.

Noteringar om tjänstgöring i krig finns...Till och med baksidan på fotona är ju så vackra!

Eftersom mina vänner tycker att jag är lite "spooky" emellanåt =) är det bästa att följa sin känsla, så nu ska här staplas vackra bilder åter in i hyllan.. Pynta får jag göra med mina loppisfyndade!

Ha det bäst raringar!
Kramar Camilla

5 kommentarer:

Weronicha Holm sa...

hallå :) har precis hittat din blogg o den e UNDERBAR *glad* hoppas du vill titta in på min nångång, annars e de ok o bara följa din. Kalasfina foton har du *mer glad* de är de bästa me bloggarna här, inspirationen de ger :) ha en underbar dag, mvh Weronicha (mys pys i vitt)

Monica, blogg Betongkrukan sa...

Hej bruden!
Hemma hos oss är det gubben som kör sportlovet med skruttan, men nästa vecka drar vi upp till fjällen och åker skidor skall bli najs!

Den fotoskatten är ju bara helt underbar! Jag har rotat runt hos svärmor för på gubbens sida finns det också massor av härliga gamla foton, men tyvärr dåligt på min sida.

Ha det gott och du jag tror att de absolut flesta "bortgångna" bara är trevliga!! Ha det gott, Monica

C. Tvillingmamma sa...

Makalöst vackert med gamla foton,visst är det märkligt att dom har mer charm än dagens portätt,trots att de ofta är så superstela bilder... märkligt och mäktigt,bevara dom väl!

Helen sa...

Hej!
Vilka underbara gamla fotografier, dem får ni vara rädda om. Härligt för er med lite ledighet.
Kram/Helen

CaramellePastelle sa...

Åh, så fina! Men jag håller med om att hellre pynta med loppisfyndade. Släktkrönikan måste ju kunna föras vidare.

Kram Camilla