onsdag 21 april 2010

Börjar smått...

Jaja minsann, då var vi mitt i veckan..redan! Man tycker att dagarna kan kännas så sega emellanåt, men ändå går veckan fort! Mysko.Vi är även idag välsignade med en härligt solig dag här i norr! Äntligen börjar delar av gräsmattan att synas! Dags att rota fram räfsorna(& skavsåren i händerna kommer ju liksom på köpet)Hörnan i köket äras med ett litet olivträd, bäst att börja smått. Olivträdet kan ju bli typ 2000 år gammalt, dock tror jag att chansen för att just detta lilla träd kommer att gå i arv till kommande generationer, tyvärr är mycket liten...Hörni, ni vet dom populära formarna från bland annat Jeanne dárc living..oftast svindyra! Hm..fick en leverans med zinkkrukor i olika storlekar.Lite bankande..(borttagning av "fotknopparna")
..lite svart färg & lite gnuggande..Ja, varför inte? Sparade nån tusing på det iallafall! =)
Är ju verkligen inte samma sak som dom "riktiga", men vad tusan, man behöver väll inte kolla så noga! =)Vill jag ha dom så här, upp & ner, så syns det inte att det är botten på krukorna då jag har dom på högre höjd..
Men jag har ännu planer för krukorna, det ska bland annat bankas lite här & där på dom =)
Hm..kanske fixa en lampa av nån av dom?Ska lägga in av det nya som kommit i webbutiken så snart jag hinner! Klicka HÄR så kommer du dit! =)Ha det bäst raringar!
Kramar Camilla

5 kommentarer:

Lilla Kullan ♥ sa...

Så fint...som vanligt. Väldans fina saker.:-) Kram Stina

Anna-Leena sa...

Det var ju ett finurligt tips med krukorna.
och en massa fina saker att vila ögonen på.

Kram Anna-Leena

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Åhhh du, vilka fina bilder du visar..och vad fyndig du är, som fixar gammeldags formar så där hippps vipps !! Jätte fint blev det ju !!
Jag är ledig idag, har gått an som en galning, detta j-la damm, överallt...
Kraaam Anette

Hjortgården sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gårdsromantik sa...

Hihihi!

Gu vad du är påhittig - blev ju perfekt :-)

Kram Maud