fredag 10 oktober 2008

Pynttider!

Ja nu när kvällarna är mörka och det känns småruskigt ute är det pyssel som gäller, med kaffekokaren på, bra musik på radion (gärna Lundell, men är idél öra för det mesta) och gubben ute i garaget(!;)) är det så mysigt att pyssla... Jag har fortfarande lite smågrejs att fixa hem innan mina pyntplaner kan redovisas.

Men en och annan Madonna detalj kommer säkerligen att finnas med. Asken/lådan och prisman med korset finns i vår butik.

Ett hjärta med kors... Goa Lotta, en väninna till mig hängde ett sådant runt en skomakarlampa som hon har i fönstret, det blev jättefint!


Något nytt till badrummet? Vackert fat i silver, sött tyghjärta, oliv-och lavendeltvål...


Tända ljus...Vackert skimrande ampel i fattigmanssilver...

Det går att hitta på så mycket, när kreativiteten infinner sig! Hoppas att Ni alla får en trevlig helg och att solen lyser över oss. Kram Camilla

8 kommentarer:

Leamarlené sa...

Å vad mycket fint ni får in. Längtar hem.
kram, marlene

Klewa´s krypin sa...

Tack rara du.
Min moster var "storkund" i er butik sedan hon flyttade upp hit i januari, och var så besviken då hon inte tog sig in mer, då hon fick sin senaste rullstol...
Hon var så mallig över allt fint hon handlat. Jag och min syster var uppe i hennes lägenhet ikväll och tömde lite från kylskåp etc, och då tog vi var sitt hjärta att hänga i fönstret som hon köpt hos er. Det hänger en liten kopp i mitten, där man har värmeljus. Så fin. Den ska jag tända varje kväll, liksom ikväll, och tänka på min moster.

Vilka fina saker du visar. Ska kika in nån dag.

Kram
/Ewa

lever loppan på landet sa...

Ni har säkert mycket fint i er butik, sku vara kul att kika in dit nån gång om man råkar ha vägarna förbi :)
Pyssel är jätte mysigt att hålla på med nu så här i höstmörkret!!
Trevlig helg!

Klewa´s krypin sa...

Ja, hon var mycket nöjd med sakerna hon köpt, med er och er butik... Hon köpte även 2 stora "änglar". Dem döpte hon efter mina flickor.

Vi får väl se... :-) Kanske. Beror lite på Hur det går att virka dessa rutor.

Kram
/Ewa

Inspiration i vitt sa...

Hej Camilla , vilka mysiga saker du visar, fatet på fot var ju underbart.
Du har så mycket fint i din butik, väntar på det som kommer snart.
Kram på dig/Ingela.

Grinden på glänt sa...

Hejsan! Nä nu blir jag lite sur på mig själv... Jag visste inte om att ni också fanns i Kalix!! Vi körde förbi en inredningsaffär som låg mitt emot Folkets Hus. Var det ni?? Jag borde verkligen ha tagit mig tid att komma och kika in till er med, men jag hade ju så bråttom till Ikea... Nästa gång jag kommer till Kalix ska jag definitivt besöka er fina butik!

Vi bodde på Cape East! Tyckte det var lite annorlunda än de vanlig hotellen. Gillade speciellt matsalen!!!

Japp, på ÖoB i Haparanda fanns de små kronorna. Två varianter dessutom. Den jag köpte hängde från en ställning som jag tog loss den från, nu till först iaf. Ha det bra! Jag måste länka till din blogg så jag hittar tillbaka.. Oj, va långt detta blev.. :)

Lilla Trollbacken sa...

Hej och tack för din kommentar hos mej! Vad fint du har och vilken härlig webbutik. Förstår att många saker vill stanna hemma hos dej!
Vilka fina trumpeter du väntar in. Sådana har jag sökt efter ett tag nu, så nu får jag hålla utkik hos dej när de kommer in.
Ha det så bra!
Gabrielle

Millas hem sa...

Hejsan!
Ampeln är fantastiskt vacker!
Fin blogg här!
Kram Camilla