söndag 5 oktober 2008

MÅÅL!

Med en irriterande huvudvärk, dock självförvållad slog jag upp mina blå i morse.... Min käre käre bror har haft 30 års fest! Så trevligt vi hade! Tack Ronnie & Heli! Lite småplock i röran som finns runtom i hela huset blev det iallafall idag... Och Hockey! Haparandas Asplöven mötte Kalix i div 1 (tror det är div 1, rätta mig någon om jag har fel) Jahaja & vem ska jag heja på då? Uppvuxen i Happis men boende i Kalix...men mitt hjärta klappar nog mest för asplöven ändå...men vad "små" dom är! På den gamla tiden när vi tjejer fnittrande satt på läktarna var det ju dom stora grabbarna som spelade?... Men jag hejade faktiskt på Kalix oxå! Undrar vad publiken runt omkring tänkte om mig??? Sen tycker jag alltid så synd om laget som förlorar..Kalix gjorde det med 2-3..Hoho en massa rumpor kom ju bara med på bilden=) Om jag skulle spela hockey, vilket i och för sig aldrig någonsin skulle inträffa, men vi kan ju låtsas...då skulle jag inte ha det minsta koll på vart pucken är..herregud, det finns ju så mycket annat att titta på! åka runt lite på isen & kolla lite..det kan ju finnas massor med folk på läktarna som jag känner! & musiken! dom spelar så bra musik när inte pucken är i spel (vet inte vad det kallas?) kanske det blir en riktig svängom på isen!

Ny arbetsvecka börjar imorgon..Varor från Danmark är på väg till oss så det blir fullt upp denna vecka också! Ha det bra! Camilla

1 kommentar:

Inspiration i vitt sa...

Hej tack för din rara kommentar hos mig.
Du visar så mycket fint som kommer in till din butik, lyktan som fick hänga kvar var så fin, ja allt du visade var fint.
Kram/Ingela.