onsdag 8 oktober 2008

Alla löv...

..blåser alltid till vår gräsmatta, ser det ut som iallafall...varför stannar inget kvar hos grannarna?? Jaja dom får ligga kvar till våren..

Fannys lekstuga ska bli ett "kattillhåll" under vintern...någonstans där kissemjauarna kan finna lä.. Vi (eller hm, gubben) ska såga ut ett litet hål i dörren, sen lägger jag lite mysiga filtar dit in. Det känns bättre när man drar iväg nånstans på vintern att veta att mjauarna inte behöver frysa om dom blivit kvar ute..En höstig strand...båten är upptagen, ingen hängmatta och inga barn som plaskar omkring... Men alla årstider har ju sin charm!Måste visa min mor & fars senaste inköp..Ett duschmonster! Jisses det är så många knappar & grejer i denna maskin..ånga, exotiskt ja allt möjligt! Dom håller på att renovera där hemma..Undrar bara..varför inskaffas såna här roliga grejor när vi "ungar" inte bor hemma längre??

Ha det bra alla! Kram Camilla

7 kommentarer:

Lillsiss sa...

Exakt samma har jag oxå tänkt!! haha :)

Klewa´s krypin sa...

Jo, det är för att när man har barn får man aldrig vara ifred, inte ens på det allra "hemligaste" stället. NU kan de ånga där helt ifred! ;-)

Tack för receptet. Jag är inte så haj på rulltårta, att baka alltså, men de brukar smaka bra iaf.

Kram
/Ewa

PiaMaria sa...

Jep...sånadär mojänger skaffar dom när dom inte behöver tävla om badrumstiden med alla ungdomar i huset längre !! *finss*

Snygg blogg du har!!

Kram PiaMaria

Anonym sa...

Hej! Kul att hitta ännu en Kalixbloggare och att se att ni har en webbutik! Det visste jag inte, måste genast in och kolla!

Leamarlené sa...

Tänk att det har blivit så mycket höst i kalix redan. Kommer ihåg dom kalla vintrana...fast här är det ju lika kallt men inte lika mycket snö.
kram, marlene

Leamarlené sa...

Måste bara skriva lite till. Ja hennes föräldrar bodde när jag var ung i Ris...nd. Det är fint där. Själv är jag uppvuxen på Vikmanholmen...ligger ju granne med er. Det var länge sedan jag bodde där....hamnade ju i norrtälje komun. Det är jätte vacker här och inte mer än 10 mil från sthlm har jag. I dag är jag på väg till Hem mässan. Hoppsa på att hitta ny inspiration.
Kram, marlene

vitating sa...

Hej!
Åhh vilken underbar webbutik du har, vill ha massor! Har aldrig sett den eller din blogg förut, sååå kul att hitta hit! Ska nog genast göra en beställning! Tack frö all inspiration och ögongodis!

Varma kramar Maria