fredag 4 september 2009

Status: Familjemiddag -möjlig!

Äntligen fredag! Det är verkligen nåt magiskt med fredagar...bästa dagen på veckan! Hela helgen framför en...jag jobbar i och för sig varannan lördag, men iallafall:)






Jag vet inte riktigt vad som hände igår...men jag röjde & grejade på lite hemma! Helt sant!
En knopp i fattigmanssilver fick bli väggkrok, bytte till en skruv istället för det som var, har ingen aning, står helt still just nu, vad det heter..det som var i knoppen alltså.




Jag ändrade om på väggen lite, bytte ut en hylla..



Den blev kvar hemma, stora vasen i fattigmanssilver..vet inte riktigt vad jag ska sätta i den..men för tillfället är det en myrten och plättar i luften. Jag måste fundera ut något annat för dessa två gröna växter lär inte överleva speciellt länge hemma hos oss:(




Troligtvis ser inte heller denna söta rosa blommas framtid alltför ljus ut..




Det är faktiskt en näst intill omöjlighet, tänka sig att jag gått 2 år på trädgårdsskola...klarar inte ens av att så & driva upp tagetesar, som faktiskt alla lågstadie barn gör på skolan innan sommarlovet.. Undrar vad man är bra på egentligen..?





..jo jag tror jag vet en sak! Shoppa! ;) Eller ja, kanske är man inte bra på det..beror väl på vem som tillfrågas om det, maken tycker det då iallafall inte. Kanske för att det som oftast, enligt hans tycke, shoppas alldeles för onödiga saker (finns det onödiga saker? alltså om det är något man jätte jätte gärna vill ha är det väl ingenting onödigt heller?), alltså enligt hans tycke! Ok, men man kan väl då säga att man är bra på att slösa pengar, alltid nåt iallafall!




Bordet syns! Nu behöver vi i familjen inte äta i omgångar längre utan vi ryms alla vid ett och samma tillfälle! Kan meddela att det var ett tag sedan det var en möjlighet...




Visst är dom söta, äpplena här nedan! Alltså att titta på, smakar nog inte det minsta sött, men dekorativa är dom. Väntar på att kidsen får för sig att smaka:)




Jag ringde maken för nån dag sedan från jobbet och frågade om jag skulle fixa barnvakt till den 18:e..-"18:e....vad är det då...?? -ehh, jo vår tioåriga bröllopsdag liksom! Ja, svaret till den förklaringen var typ..."åh fan!"





Hur tolkas det?? Vi (läs jag) tänkte faktiskt att vi skulle för första gången på...ja, 7 år gå ut bara vi två och äta något gott, utan att jaga gó-ungarna. Hur gör man det? Alltså sitter still & slappnar av...
Jaja, än är det ju några dagar kvar, så vi får väl se vad vi hittar på!:)

Nu vill jag önska er Alla en mysig & trevlig helg!
Kramar Camilla

16 kommentarer:

Maria sa...

Vilka härliga bilder du tagt!!
Hoppas du får en skön helg=)
KramMaria

Nostalgi sa...

Men så mycket fint det var här och inspirerande!

Ha en mysig helg!

Lantliga drömmar sa...

Det är så mysigt att vara bara vuxna och njuta av att slippa springa. Passa på att åka bort och fira med en mysig helg. 10 år är värt att fira. Nilla

Frida sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Frida sa...

Hej!
Åh vilka fina bilder du visar, hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Evelina sa...

Mycket fina bilder!
Hihi, inte kan du väl förvänta dig att mannen din ska komma ihåg en bröllopsdag? Du får vara glad om han kommer ihåg att det var med dig han gife sig...thithi =)
Min har fortfarande ingen aning när jag fyller år eller hur gammal jag är (vilket är bra, jag brukar dra av något år!..hihi)

Hoppas du får en trevlig helg, kram på dig! Evelina

LantlivsAnette sa...

Hallojsan där !!
Duuu din rackare, som knep första priset på modevisningen igår !!!!
Jag visste inte att du var där, inte såg jag dig..också kliver du upp på scenen, gissa om jag blev förvånad !!!!Grattis !!!!
Visst var det en häftig show...ojjj...fina kläder, bra musik också de där eld människorna, de såg lite läskiga ut..hii..hii..
Jag tänkte slänga iväg ett sms då jag kom hem, men vet du, det var bara att greppa målarpenseln och börja måla hallen del 2, om det ska bli färdigt nån gång !!!
Ujjj vad det stormar här idag..blir nog att vara inne och kura idag..
Ha en toppen dag så hörs vi
Kraaam Anette

LantlivsAnette sa...

P.s glömde ju..åhhh så fina bilder du visar oss, jäklars vad mycket fina saker du har...mummsss..
tjiiinngg...

Anki sa...

Jädrans vad mycket fina saker du har *ler*
Å vilken tur att du hittat köksbordet, hihi...
Å du får nog jobba lite på mannen, 10 år är ju verkligen nåt att fira!
Å dom är ju liite sega, ja gubbarna då!!

Kramis Anki

Älskade pion sa...

Du är rolig du. ;)Klart ni fixar att sitta still en stund "bara" ni två,härligt.Vad mysigt du/ni har det där hemma.Du är duktig på att fixa,så dä så. Ha en skön helg. Kramar Ulrika

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Gokväll,,
Men guu va gullig blogg du har måste kika ordentligt.. ja kommer tillbaka länkar dig...kram sussie

Anonym sa...

Du är ju för härlig alltså....och sen är du bra på så mycket mer...som tillexempel pigga upp lilla mig, en öl/vin kväll ihop med en massa glad goa bloggtjejer skulle verkligen inte sitta illa någon gång under höstmörkret.

Så himlans fina bilder från ditt hem som du visar denna gång (visar alltid!)

Nu börjar jag ÄNTLIGEN känna mig lite friskare, så frisk som man kanske lkan bli...:)

Kram Pernilla

MiaMaria sa...

Hejsan och tack....

Vilka härliga bilder du bjuder på själv i detta inlägg oj, vad fint du har det.....hoppas att helgen varit bra...ny vecka nya tag...

HA det så bra!
MiaMaria

Unknown sa...

Åh du visar så fina bilder!! Men det är klart du har ju ett vld vackert hem oxå! Visst är fredagar magiska, det känns verkligen som man få lite tid att bara göra vad man vill (så är det ju inte direkt när man har barn och hmprf.. ja gubbe) men det känns så gött att vara ledig från den vanliga dagen. Ja, nu börjar det i morgon men det går ju snabbt tills det är fredag igen. Ler. Kram Petra

Lönnen 13 sa...

Fina bilder du visar.
Mina barn brukar påminna sin pappa om rätt datum,annars skulle han aldrig komma ihåg.
Kram Anneli

Marita sa...

Vilka massa fina bilder! Underbar stämmning i dem! Du är ju så rackarns bra på att fota... när jag tar kort syns det inte vad som är på bilden, allt ser trist ut...
Ärligt talat, när är det onödigt med shopping???!! Helt ofattbart att man över huvud taget kommer på den tanken... märkligt!
Visst är män makalöst romantiska! Min gubbe brukar ha svårt att komma ihåg hur många år vi varit gifta....när vi firade 18 årsdag kom han hem med 15 röda rosor -varsågod älskling, en ros för varje år vi varit gifta! Ehhh, jag har varit gift med dig i 18 år???? har du bara varit gift i 15 år????? Fniss! Det brukar jag påminna honom om lite då och då. Tror att det är bra att inte låta saker och ting falla i glömska :-D!
Hoppas du får en underbar bröllopsdag!
kram, Marita