fredag 25 september 2009

Klokt eller oklokt..återstår att se

Äntligen fredag! Så skönt med fredagsmys...Tända ljus..ett glas vin (blir bara ett eftersom jag ska upp tidigt(kl 4!) & åka till älgskogen)..Idol..Kändisdjungeln.. Ja en mysig kväll med familjen!Jag har mina kära vänner..lyckats dra på mig ett JÄTTE projekt ur till och med mina ögon sett..klokt eller oklokt?(målbild målbild målbild, intalar jag mig)..
Maken har varit iväg på kurs och jag, min tidsoptimist tänkte att jag skulle hinna fixa lite på projektet, men ack när tiden inte räcker till.
Så denna syn mötte maken igår traskandes in i garaget..Ojoj..ojsan då.
Han måste dock ha varit bakfull (låssmeder på montörsträff & mässa, behövs det sägas mer??) för han sa inte så mycket..han börjar väl & bli van med mina ideér och jag tror faktiskt att han, utan att någonsin tala om det, gillar det till en del.
Måste i ärlighetens namn säga att det gamla överskåpet är rent utsagt svinigt, men men målbilder målbilder.. Inget som inte ett par liter såpa och en frenetiskt skrubbande bloggerska kan råda bot på! Ni ska få se när det är färdigt sen! (förhoppningsvis snart)

Var på hockey i onsdags, Haparandas lag Asplöven mot Kalix..slutade 5-3 till Asplöven, men kluven som jag är så klappar & tjoar jag åt båda lagen.
Men jag tänkte på en sak...Dom spelar ju så bra musik där, skulle vid vissa tillfällen ha lust att be domaren vänta med nersläppet så jag hinner höra mer av låten, kanske inte skulle vara så uppskattat av övriga åskådare men men..
Förr i tiden, när jag var ung, ja yngre, & vi gick på hockey & "spanade" så var den enda musik dom spelade...dididididi di dididididi di dididi didididi-fågeldansen:(
Synd...

Nä ni, nu ska här fortsätta att arbetas!
Ha nu alla en jättemysig fredagskväll!
Kramar Camilla

5 kommentarer:

hundskall sa...

Hejsan! Tack för att du kikat in på vår Jaktblogg,hoppas att de lyckas för er imorgon!
"Skitjakt"på er som många föredrar att säga :). Tidiga mornar, men de är härligt när man väl kommit sig ut, när vi går som hundförare med våra hundar får min sambo skratta, jag hamnar ofa på efterkälken, du vet det ska plockas mossa och kottar och enris mm... man kan inte låta bli!Han säger att jag antingen äter blåbär eller plockar med ngt... ha en bra helg! Jag ska jobba, jakt nästa helg för mig! Hälsningar Virpi.

Anki sa...

Hihi, du är allt härlig du!
Jaså du ska jaga i morgon? Huvva, okristlig tid att kliva upp på, hmm...
Jätteprojekt är bra, då vet man vad man ska göra...eller så blir det aldrig klart, hihi...fast jag tror nog att du blir klar och att det blir skitbra!

Ha en topphelg! Kramis Anki

Älskade pion sa...

Ha det så härligt i skogen. ;)Ditt "lilla" projekt kommer nog att bli jättefint.Tänk vad dom får stå ut med dessa karlar.Släpar hem en massa gamla grejer,som man knappt ser vad det är ibland.Men så är vi,eller jag.Kanske ska prata bara för mig själv. ;)ha en skön helg. Kramar Ulrika

Monica sa...

Hej Camilla,
rackarns vad du ränner runt i skogen!....börjag oroa mig för att du slänger ut allt fattigmanssilver och går in för älghorn i stället!!

Skämt å sido, det låter härligt med skogen!

Som du vet så antar jag din deal, så jag väntar med spänning på leverans från Miljögården.
Kram Monica med familj

Hemmets ljuva stunder sa...

Hej hej!

Vilka härliga gamla saker du har!
Jag älskar gamla ting!

Lisa