fredag 18 september 2009

Lyxig kväll i kväll!

Härligt med fredag! Att dessutom få avsluta dagen med ett resturang besök gör det än bättre, det känns riktigt lyxigt!!Kanske "vintage örhängena" åker på dagen till ära? Tänk vad vi är billiga i drift (makar tillfrågas ej!)..här behövs inga dyra strassiga öronhängen inte! :)

Tänk bara på alla modernt inredda hus & lägenheter..vad kostar inte det? Jag tar med min hundring(ar) till nån liten loppis & far hem med bilen full i grejer! Sen att det krävs lite arbete för att få iordning en del av sakerna är ju inte hela världen heller!
Jag menar absolut inte att det inte är fint att ha det modernt..bara att det nog blir ganska mycket dyrare när man vill förändra.

Tyvärr så går min pyntinspiration på sparlåga för tillfället..:(Men den tar säkert vid med en rasande fart inom en förhoppningsvis snar framtid!Det är "lite mycket nu" känns det som... Så det är nog välbehövligt med en skogstur på söndag:) Kan inte hålla mig undan "älgskogen"..Kanske jag passar på att plocka med mig lite kvistar..mossa..lingonris..& vem vet vad man mer kan fynda!? :) Kanske dock ej uppskattat av mina "medgångare" i skogen...men vad tusan lite får väl dom "gamla farbröderna" tåla! :)

Ha en trevlig & mysig helg alla rara & Tack för att ni kikar in här!
Kramar Camilla

8 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så mysigt med restaurangbesök - borde allt kika förbi Kyrkbyns kök idag - om vi hinner med lunchen.

Du det är mycket här också - men vi borde allt träffas som du sa -

Ja dessa gamla farbröder som inte förstår sig på - men dom är allt bra tålmodiga.

Kram Maud

jakt,skor,barn,inredning sa...

Låter som u får en mysig kväll. Ha en skön helg! Nilla

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Gokväll,
Jättefina bilder o saker du visar..trevligt m restaurangbesök..trevlig helg kram sussie

Älskade pion sa...

Du har ju så rätt.Vi som gillar loppisar köper ju inga dyra grejer(men ibland många grejer) ;)Men what the shit,nåt roligt måste man väll få ha. ;)Ha en skön helg. Kramar Ulrika

Nygammalt sa...

Hej vännen!
Någon brist på fantasi ser jag då verkligen inte här. Har som vanligt missat en massa fina inlägg här. Har inte mkt tid över för bloggen (och inte blir det bättre att jag vet att jag snart blir bostadslös heller).

Du får mer än gärna flytta in med våra spöken i stugan ;) Det har blivit riktigt fint där nu. Dock vill blogger inte riktigt samarbeta just nu.

Kram och ha det så bra på älgturen :)

Elsa och Helena sa...

Vilken fin blogg Du har. Kikar in igen.
Hälsar Helena

Fröken Tindra sa...

Grattis på 10-årsdagen i eferskott! Hoppas att ni hade en mysig kväll på restaurangen! =0) De där örhängena har jag också. Eller hade... Ett verkar mystiskt nog ha fösvunnit innan jag ens använt dem. Grr... Vad oerhört många vackra saker du visar på din mysiga blogg! Vaggan för 20 kr!! Jag säger då det...
Ha en bra söndag!
Kram!

Anonym sa...

Så snygg du ska ha varit i fredagskväll...jag hoppas att ni hade det trevligt på tu man hand.

Hoppas du hittar nåt fint i älgskogen

Kram Pernilla