tisdag 8 september 2009

Mil efter mil..

..Så får det bli..en tur ut till skogen, så när ni ställer fram frukostbrickan imorrn så har jag säkert hunnit passera 10 000 på stegräknaren!Förstod att många av er hellre skulle plocka svamp i skogen...Men ni vet jag & det botaniska..-ingen vidare kombination, lovar att ni inte skulle vara superpigga på att äta av min svampstuvning...jag vet hur en flugsvamp ser ut..ja, & kantarellerna vid hötorget! ( Ja, i och för sig vet jag ju inte ens hur man gör en svampstuvning..)Ni ska veta att trots att jag skött samma trädgårdsland här hemma i 10 år så vet jag fortfarande inte, samma sak varje år, vad som är ogräs eller perenn...först sen när det blommar har jag koll på läget och har då förhoppningsvis inte hunnit riva bort alltför mycket av det som inte skulle bort.Men älgjakten är för mig en liten nostalgi tripp...att komma ut i skogen, jag är ju liksom uppväxt ute i skogarna däromkring..Nu för tiden tar jag mig aldrig tid(tyvärr) att traska omkring...det doftar ju så härligt! (Farbröderna! Ni behöver inte oroa er, tar andra skor än ballerinisarna imorrn! ;) )

Men det bästa av allt!! Det var ju i det området jag i vintras under en skotertur fyndade den rostiga korgen!! Så det kan ju tänkas att det blir nåt fynd nu också! :) Hoppas bara det inte regnar...brrr..

På torsdag behöver inte vår "Gråis" (till hennes förskräckelse tror jag) vara ensam kissemjau i huset längre. Då ska vi till Piteå & hämta en kissemissemjau bebis!! Oooo så roligt!Ja ni, visst håller ni tummarna för mig? Alltså att det INTE skjuts någon älg i min närhet!

Ha det gott!
Kramar Camilla

4 kommentarer:

Älskade pion sa...

Så du ska alltså vara med där ute i skogen.:)Ja flugsvampen går väll inte att missa. ;)Kantareller som är såååå roligt att plocka,I LIKE! Ha en skön kväll. Kramar Ulrika

Anki sa...

Näää ska du jaga!?? Uvva meja, plocka svamp ist, haha...
Fast du kanske kan hitta nåt fynd den här gången med!
Aja, håll huvet lågt, har hört att dom farbröderna skjuter på allt som rör sig, hihi...

Kramis Anki

Inspiration i vitt sa...

Hej Camilla, vad kul med en ny kisse i familjen, kattungar är det sötaste som finns.
Ta det nu lungt i skogen och kanske du hittar lite svampstuvning där ute hihi.
Kram på dig/Ingela.

Elisa Day sa...

Jag älskar kattungar! Hämtade en åt mamma i början av sommaren. Kram