onsdag 23 september 2009

Inspiration..

..finns att hämta i massor ur nya Jeanne d´arc magasinet..Alltså tänk så mycket man kan göra..-om man hade pengar..-om man hade tid..-om man hade plats..-om man hade annat klimat.. ja ni vet..:)Vi säljer magasinet i butiken, är det endast magasinet du är intresserad av kan du mejla på mittljuvahem@telia.com så skickar vi dig ett ex med faktisk fraktkostnad.

Måste ju meddela er att Mållberg frodas & mår gott! Busig som attan! Dit han inte når att hoppa..klättrar han:)Idag är det datorarbete som gäller..Men det är på väg in så fina jätte-glasklockor till butiken så det blir nog en tur in till stan trots allt;)
Jag tänkte faktiskt hålla stenhård disiplin & inte glida runt bland bloggarna under arbetstid idag...vi får väl se hur det går:)

Ha det bra alla & tack för att ni kikar in här hos mig!
Kramar Camilla

8 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Den tidningen ger verkligen hur mycket inspiration som helst!
Kram Anna

jakt,skor,barn,inredning sa...

Massor av inspiration finns i det magasinet. Men som du säger tid,pengar och utrymme.Jag drömmer fortfarande om mitt hus. vilken söt katt du har. Nilla

Anki sa...

Jag köpte den häromdan, men har inte hunnit titta i den än! Men den som väntar på nåt gott...*ler*
Så söt han är Mållberg! Men vänta du bara, skenet bedrar, hihi...

Kram Anki!

Anonym sa...

Halloj där så du bloggar runt på arbetstid? Hrmm det hinnar aldrig jag göra HAHA*
Ja visst är magasinet inspirerande? Så mycket att jagmed min krokiga rygg var tvungen att göra en jätte mosskrans igår, (den visas idag)
Så söt lilla kissen är!

Kram Pernilla

Älskade pion sa...

Hihi,lite svårt är det allt att hålla sig ifrån att blogga. ;)Visst kan man bli härligt inspirerad när man läser så fina tidningar.Ha en skön dag. kramar ulrika

Madde sa...

Hej gud vad fin blogg du har, hoppas du får en fin eftermiddag :D

Fru Inredning sa...

Å den tidnigen är ju helt underbar:) Köpte mig ett ex av nya nummret förra fredagen och jag kikar i den varje dag, hihi.
Ha en trevlig dag.
Kram Kristina

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色