måndag 14 september 2009

"Mållberg"!

Hallojs på er alla!
Äntligen börjar jag att känna mig "som vanligt" igen...det tar på krafterna att stiga upp klockan 4 på morgonen, speciellt när man inte går & lägger sig före midnatt..



Det är väl en vane sak, jag menar på morgonen då jag inte ens orkar hämta tidningen så har ju självaste tidningsmannen varit vaken i ganska så många fler timmar än vad jag har..men han/hon går ju då också garanterat & lägger sig före mig på kvällen. Gud vilken tur för alla prenumeranter att jag inte är tidningsbud!



Även denna gång så överlevde jag fredagens älgjakt utan några skador..men oj så vi gick..& gick..jag gjorde nog bort 2 veckors träning under 1 dag!



Men jag trivs verkligen i "höstskogen"..klar & fräsch luft och i fredags endast 0,4 plusgrader klockan 4 på morgonen.

Nu ska jag presentera "Mållberg" för er!



Här är han, vår nye familjemedlem...12 veckor gammal. Ett riktigt energiknippe, precis som kattungar ska vara!



Dit han inte når att hoppa..klättrar han:) Här har han upptäckt madonnan..tog sig dit via att klättra efter järnsängen..



Kan meddela att man verkligen håller tummarna när han prejar sig fram genom ljusstakar, vaser & blomkrukor:)



Men sååå söt & välkommen till oss är han! "Mållberg" är det för övrigt maken som bestämt att han ska heta, med barnens medhåll, lite måste väl pappan få vara med & bestämma..ibland;)

Jag önskar er Alla en bra start på veckan, Må gott!
Kramar Camilla

14 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Åhhh vilken söt Mollberg !! Himmel alltså så gooooo...
Vad du är duktig som har travat o gått i skogen, jisses alltså, du måste ha varit trött sen..
Igår var jag i skogen med mamma o syrran, vi plockade lingonris till kransar...vi blev så jäkla rädda för vi hörde ett högt morrande ljud, en BJÖRN !!! Wiiieee vi började springa hemåt..inte vet jag om det var det, men det lät som en..ujjjjj...
Men vi hann få ris så att det blev tre kransar var...
Så min helg har varit kransbindning, bakning, städning..
Ha nu en toppen dag
Kraaam Anette
P.s Ska ner på stan vid tre fyra tiden, är du i butiken då ?

Elisa Day sa...

iiiiiiiiih vad han är söt Mållberg! Så charmig! Min mamma har också skaffat sig en kattunge också. Han är också överallt och ingenstans. Kram

Plupps krypin sa...

Vilken liten sötnos! Ja, kattungar kan verkligen få hjärtat att hoppa upp i halsgropen. Vår yngsta katt försvann när hon var liten och vi letade och ropade, ingen katt. Sen efter ett par timmar hörde jag ett ljud, då hade den lilla busungen legat uppe på köksskåpen och sovit. Ha det gott Yvonne

rustik charm sa...

Vilken sötnos du har där då:)Hoppas du får en bra dag.
Kram Kristina

Unknown sa...

Åååååh, en kattunge! Jag vill också ha en liten spinnare. Så fiiin!
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Evelina sa...

Gullig line Mållberg som flyttat in hos er... hoppas inte han blir allt för dyr i drift när han tassar runt på fönsterbrädorna... =)

Härligt att ha avklarat träningen för två veckor framöver! hihi
Då kan du ha en lat vecka framför dig!
Kram Evelina

Anki sa...

Hihi, jag förstår att du sitter med hjärtat i halsgropen när Mållberg plöjer fram! Rädda det som räddas kan typ *fniss*
Jag har ett hittebarn sen i torsdags, ca 3-4 mån gammal...som nu börjar känna sig hemmastadd, hmm...Tillsammans med huliganen jag har sen tidigare är det mer än hålligång i skogen, haha...
Åh du din krake...när sover du?? Fast å andra sidan...älgjakt, hmm...fast träning blir det ju, hihi...och det är ju väldigt vackert i skogen nu på hösten!

Kramis Anki

Anna sa...

Vad kul att kika in, vad fina saker du saljer. Hoppas att det gar bra. Gu' vad sot kissen ar!

Älskade pion sa...

Vilken ljuvlig liten skapelse. ;)Visst är det skönt i skogen,var själv en sväng i skogen i helgen och plockade svamp.Vi höll oss nära vägen,var ju trots allt älgjakt. :)Ha en skön kväll. Kramar Ulrika

White cotton grass sa...

Skulle också vilja vara på älgjakt! fast egentligen beror det nog bara på att jag vill vara ute i skogen och elda en härlig kaffeeld, dock dricker jag ju inte kaffe. ;)

ha en trevlig kväll!

Frida sa...

Så söt han är Mållberg. Jag vill så gärna ha en katt.
Hoppas du får en fortsatt trevlig vecka!
Kram Frida

Ann sa...

Vilken otroligt fin blogg du har! Gick hemresan bra för Mållberg? Det blev väldigt tomt här hemma. Vi har en liten kisse kvar som flyttar på fredag, han känner sig ganska ensam. Ha det bra! Hälsningar från Piteå =)

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men såå söööt Mållberg är! Ja vilken charmknutte =)

Hördu Camilla... jag glömde ju fråga Ann-Marie om klaffbordet! Ja det for helt från huvudet. Kom på det då jag satte mig i bilen. Men har du någon mailadress eller har hon en blogg?

Kram på dig /Anita

ängeln i vitt sa...

Hej där!

Nä, nu tycker jag du kan vila en hel månad haha. Fy fasen för att gå upp denna tid. Jag har alltid varit morgontrött så jag har valt att jobba natt och det passar mig iaf fram till tre. Efter den tiden vet jag knappt mitt namn haha. Vid fem är det tillsyn och det tar ett par timmar. Efter det zzzzzzzzzzz fram till 14.00.

Jag var just in till din granne ( Anita ) och hälsade på. Ja men vilken söt Moa hon har skaffat. Din Mollberg är bara så söt han oxå. Det är så härligt med djur.

Största kramen / Carina