tisdag 2 mars 2010

Sovrummet..

Är ni insnöade eller förfrusna? Alltså, nu börjar jag faktiskt att bli väldigt VÄLDIGT less på detta väder. Är det inte snöstorm så är det så svinkallt att man blir rimfrostig så fort man trycker näsan utanför dörren. Inte ens kissemjau Mållberg vill ut, & det minsann säger en hel del om vädret!





Jag lovar, känner mig till och med sugen på att ta fram skidorna, bara våren kommer nångång!







Förutom vädereländet så har Willy B haft kräkipäk-sjuka. En liten tapper krigare..stackarn! Så jag har varit hemma med honom och i och med det kommit efter med massor på jobbet, allt ska ju göras så det blir extra mycket framför datorn nu, från att inte haft tid (har mer eller mindre bott i tvättstugan med tvättmaskinen som sällskap eller i torkrummet) till ”allt på en gång”. Så ni som har beställt varor…era paket kommer!!





I och med uppassningen av Willy B blev ”göra om” projektet i sovrummet inte så omfattande som jag hade tänkt..visar er i alla fall bilder.

Smet iväg en kväll i förra veckan för att testa på skjutsimulatorn som varit här i Kalix en sväng, blev ”endast” uppäten av nallebjörnen ett par gånger vid eftersöket! ;) men jag skickade den till nalle himlen en 4 gånger också! 4-2 till mig! inte illla, men borde nog tagit med mig brillorna så att älgar & björnar sett något klarare ut. Måste försöka komma ihåg det till nästa gång.



Så fort tiden går(inte vintern dock), ”bara” ett par-tre månader kvar nu innan jägarexamen är avklarad! Det kändes som en oääändlighet i november. Om ett par veckor anländer en ny gossig familjemedlem till mor & far! (nix, mor ska inte ”börja om” på äldre dar, tror jag i alla fall..) En vovvebebis!! En söt söt söt sååå söt gråhundsbebis flicka! Tror att jag flyttar ”hem” ett tag;)











Datorn hemmavid låter forfarande som ett tröskverk, dags för en liten service. Har i morse letat efter minnesstickor hemma som en galning..utan positivt resultat än..(Undras vad kidsen hittat på??) Alla bilder måste ju sparas och oj så mycket bilder som finns sparade på datorn! Men jag hoppas att ”Blogger servern” kommer att finnas i all oändlighet…tänk så roligt för barnen att kunna kolla in bilder & läsa när dom blir äldre!







Ska nu när sjukdomarna *peppar peppar* är över försöka hinna lägga in allt nytt som kommit till butiken i webbutiken. Kan meddela att varje liten pyttegrej tar ett bra tag att lägga in! Men den som väntar på nåt gott…=)





Visst är ängeln söt!! Lägger in den i webbutiken..

Men Oj så många bilder det råkade bli här då…nå, tar igen ”bloggpausen”
Nu ni är det bäst att jag lägger på ett kol här…dags att fortsätta krångla med det nya löneprogrammet…

Ha det bäst Alla & Tack snälla ni för att ni kikar in här!
Kramar Camilla

10 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Vilket underbart vackert sovrum ni har. Så romantiskt och fint! Längtar tills vi får inreda vårt nya i utbyggnaden som vi gör.

Hoppas att du får en fin dag!

Kramar Anna-Lena♥

. sa...

Åh, så vackert tvättställ! Förstorade bilden. Quilten på sängen är också helt underbar!

Ja, jag får väl skryta då med att här är gotteväder; strålande sol, svag vind och endast -1. DESSUTOM ligger det inte kvar någon snö på gångbanor/cykelvägar, så årets första cykeltur tog jag idag.

Förstår att ni måste vara otroligt less på snön nu...

Ha det gott, kram Camilla

Millygarden sa...

Vackert sovrum ni har och tvättstället är så fint med allt fint därtill!

Kram Marina

Plupps krypin sa...

Sovrumet är ju en dröm av romantik! Önskar jag hade det.
Alla bilder är så fina.
Hoppas ni får vara friska nu.
Kram Yvonne

C. Tvillingmamma sa...

Så mycket fint!

Elisa Day sa...

Min dator har också bråkar länge, har bränt skivor för att spara allt men nu startar den inte mer. Med tur går den att öppna igen så att jag får tag på bilderna till smyckena.

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Åhh vad fina saker du har..sååå fint alltså..
Jaa, nu längtar man så nåt enormt efter sol och vår !! Himmel vad snö vi har, man blir lye less..
Ha det gott
Kraaam Anette

Lisa.L sa...

hej ! ljuuuuuvliga bilder :D det dära tället med emaljfatet vars ju hur snyggt som hellst :D vars har du fått tag på d ?! Här har du en till som inte vill ut, lilla vovven kajsa sticker inte ut nosen i onödan i detta hemska väder ...brrr!
kram Lisa

Helen sa...

Hej!
Ditt sovrum är så romantiskt och jag älskar verkligen den lilla tvätthörnan i början. Underbara bilder. Den lilla ängeln är så söt.
Kram/Helen

Älskade pion sa...

Men oj så mycket vackert du visar,härligt en fröjd för ögat. ;)Usch och fy för kräksjukan,tur att den är över.Ha en riktigt härlig helg. Kramar Ulrika