tisdag 30 mars 2010

Snart påsk!

God morgon på er! Eller ja, God förmiddag är det väl för några=)Jag börjar ju arbetet, alltså det "riktiga" arbetet, klockan 10..och vid den tiden brukar maken på sitt jobb börja planera för på vilken restaurang eller korvmojje lunchen skall intagas..
Snart är äntligen påskhelgen här! Faktiskt den helgen då vi med butiker har möjlighet att få oss den längsta sammanhängande ledigheten på hela året. Jag jobbar skärtorsdag men sen är jag ledig i hela 4 dagar! Skoterturer & korvgrillning finns på schemat!Fick några mejl igår om att det inte gick att kommentera, har ingen koll på vad som hade hänt, tillhör den mer otekniska gruppen av det svenska folket. Märkte iallafall själv på en del andra bloggar att många av dom inlaga bilderna inte visades..Ja ja, datorer....Oj så jag längtar tills flugnätet åker ut! Men med tanke på 1/2 metern snö som täcker vår altan så känns luncherna utomhus lååångt bort.. Sedan vi flyttade till huset för 10 år sedan har vi(hm, maken i ärlighetens namn=) ) aldrig skottat så mycket snö som i år, det tar aldrig slut!Men den som väntar på nåt gott...& på tal om gott, så var det en rolig vän som undrade över om jag i och med mina kommande älgjaktsäventyr kommer att använda flugskåpen till att hänga upp & torka älgkött i!?! Jisses...Tror jag hoppar över..=)


Ha en bra dag alla raringar!
Kramar Camilla

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var mycket fint du visade. Blogger levde rövare några dagar, men det löste sig sent igår kväll. Är nog överlastat så här före påsk.
Önskar dig en fin påskvecka och påsk, njut av din ledighet.
Stora kramen
AnnaMaria

gamla skolan sa...

Hoppas du får riktigt sköna , avslappnande lediga dagar ! Kramar Susanne / den gamla skolan ♥

LantlivsAnette sa...

Halloj där..nu är jag hemma och lunch bloggar...hii..hii..
Jag är också ledig som du till Påsk, gud så skönt det ska bli alltså..hoppas att vi får sol också..men att bara vara ledig o mojja sig, det är guld värt, med eller utan sol..
Ha nu en toppen dag
Kraaam Anette

Gårdsromantik sa...

Det var säkert en karl - med älgköttshänget :-)

Låter som du kommer att få en fantastisk påsk!!!

Jag har lovat en kund att det är öppet på Lördag - har du stängt då??

Kram Maud

Gårdsromantik sa...

ag tror att Jeanne dÁrc har gått redan - maila vad det var - så kollar jag imorgon.

Kraaam