måndag 22 mars 2010

Påskpyntning har startat..

God måndag på er alla!
Min egen måndag är väl så där halvgod..återhämtar mig efter magsjuka..Willy B hostar & harklar vidare, så det blir ingen dagis för honom ännu heller. & ni kan ju tro att det känns frustrerande då man ser det underbara soliga vädret utanför fönstret & är "fast" inomhus..Lite påskförberedelser har jag hunnit börja med innan jag själv "åkte dit".Denna gång har barnen fått vara med och uppmärksammat att påskpyntsäggen verkligen är tomma..& så måste jag, innan jag pladdrar vidare här & glömmer, skicka massor med KRAMAR till ANITA! TACK SNÄLLA RARA DU för att du hjälpte oss i fredags i KAOSET!!! Kärlek & Kyssar!Den populära "fiskeväskan" finns endast ett fåtal kvar av i butiken nu..Vårnyheter har anlänt, har hittils lagt in en del av dom i webbutiken..

& kika in under "kommer snart" på www.mittljuvahem.com så ser ni bland annat vilka underbara skåp som snart kommer till oss!

Nu måste jag fortsätta min kurering så att min skidkarriär snart kan återupptas! ;)

Förresten...måste visa åt er en av nyheterna som kommit, den fina blomsterkorgen i nät med krukor..lagomt shabbig....Vacker eller hur!?

Ha det bäst!
Kramar Camilla

6 kommentarer:

gamla skolan sa...

Så vackert du har gjort ! Krya på dig ! Kramar Susanne / den gamla skolan ♥

Älskade pion sa...

Så många vackra påskägg du har gjort.Hoppas att du snart känner dig bättre igen.Fina saker du visar från butiken. Ha en skön dag. Kram Ulrika

jakt,skor,barn,inredning sa...

Vilket härligt påskpynt. Se till att krya på er nu ! Nilla

Vitt hus med svarta knutar sa...

Åhh vad mycket fint! Underbara ägg och spirande blommor. Fiskeväskan är så fin. Skönt att höra att du håller på att repa dig från magsjukan.
Nu ska jag ta en vända i webbutiken.
Ha det gôtt!
Kram,
Regina

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men det var bara sååå himla roligt att få hjälpa till Camilla =) Hoppas bara att jag inte har sabbat mer än jag försökte hjälpa =D

Haha fasiken du hann ju före mig och fixa äggen... du som var helt slutkörd, jag är ju bara lat! Dom blev ju i alla fall helt ljuvliga! Ska ta itu med mina idag. Tack så hjärtligt för bilderna!

Jag glömde ju knoppen förresten... den var för vit! Och enligt maken för dyr =D Haha det var ju ingen att säga om det där priset, men skitsamma... han måste ju få rätt någon gång. Kommer in någon dag med knoppen.

Ha det så gott och krya på er!

KRAM Anita

MiaMaria sa...

Hejsan Camilla!

Och krya på sig..magsjukan är inte att leka med...blää....

Vilka vackra bilder du bjuder på och fina saker du fått in i din nätbutik!!!

Ha det så gott!
MiaMaria