onsdag 24 mars 2010

Morgonpigg idag!

Godermorgon alla rara!Idag är en väldans märklig dag...jag har stigit upp FÖRE tuppen! Det hör verkligen inte till den normala rutinen i detta hus=)
Till och med barnen kan smyga upp medans jag mer än gärna umgås med John Blund, två-tre "snoozningar" är ett vanligt förekommande morgoninslag=)Vad som framkallat denna morgons avvikelse är oförklarligt.Kan ju vara ett omedvetet test för att eventuellt fixa att bli hundägare??
Som jag tidigare berättat så ids jag inte promenera till postlådan 50 meter bort för att hämta morgontidningen..Morgontröttheten verkar (tills idag) vara ett bestående tillstånd som har hängt med mig sedan min ungdom; då mor & lillebror gick ut till bilen, väntandes på mig, pallrade jag mig motvilligt upp ur den varma bädden..Då det var bussåkning till skolan kunde jag ofta enkelt konstatera; där for den. Måste ta "nio-bussen"=)
Men men, det kanske vänt nu!?Påskpyntandet fortsätter här hemma, går lite kortare dagar eftersom Willy B fortfarande hostar & harklar.
Idag ska han ära med sin närvaro i butiken !Förra gången han hängde med mig gick det endast åt ett halvt paket kakor, ca 3 meter presentpapper, 15 meter presenband, 1 st kvittorulle (som var inlindad runt varje pryl i butiken), 12-15 ark silkespapper som han "tuschade" på samt att lagerstädning åter behövdes. Kan ha glömt nåt.Foten till glaskupan har jag kladdat på med lite vit färg, slarvigt & inte täckande; som jag ville ha det.Goa goa Mållberg som snart blir 1 år..är en riktig sabotör här hemma=) Har försökt att dölja hans klösbräda, soffan, för maken. Tyvärr råkade maken uppmärksamma alla hängande fransar från soffan för nån dag sedan.Men med mig i huset går alla djur säkra! Bättre dock att Mållberg håller sig till gardinerna! Ett tips till er med busiga kissemjauar är att sätta dubbelhäftande tejp under alla era käraste ägodelar, speciellt under dom i fönstret!Nu ska morgonpigga jag dricka min 3:e kopp morgonkaffe & sedan väcka liv i kidsen=)
Ha det bäst & TACK för att ni besöker mig här!
Kramar Camilla

9 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Gomorron därborta !!
Jaa, du..du kanske blir som jag nu då..morron pigg !!
Jag älskar morgnar..stiga upp..koka kaffe, tyst o stilla..
Men då är jag väldans kvälls trött i stället..
Var in till dig igår en sväng..
Länge sen vi sågs nu..
Är ledig idag, jobbar på Lördag..så jag har tusen saker att göra idag...det blir ju så..
Ha det gott
Kraaam Anette
P.s Vilka fina bilder du visar oss..sååå fina saker du har..och katten är ju för söt...

Carina sa...

Hej
Vilka snygga bilder.
De är "hemska" mornarna men bara man kommer igång går det bra.
Ha en underbar dag
Kram

Nygammalt sa...

Heej vännen!
Här har du en till sjusovare... hi hi. Har alltid haft riktigt svårt att kliva upp och mamma har fått vara på mig många ggr. I gymnasiet samåkte jag med min far in till stan och varje morgon var det lika sura miner. Tidsopitimist? Inte alls, hi hi.

Såå fint du har det där hemma, påskpyntat har du hunnit göra också. Och vilka hjälpredor du har, både son och katt :)

Kram kram.

Älskade pion sa...

Vad skönt det låter att vara så där morgonpigg,om så för en liten stund. ;) Urfina grejer du visar.Ha en skön dag. Kram ulrika

Golden&Vitt sa...

Heej, morgonpigg det kan jag vara ibland, men älskar nog mest att få sova till 08.00-09.00..men har nog blitt så när man jobbar mest kvällar.
Du tar så härliga bilder, jag får inspiraton i massor, och hjäälp jag har inte alls börjar påskpynta/pyssla.Kankse jag hoppar över det iår(pysslandet) är ju så härligt väder ju.

Ha en härlig hel, jag ska jobba som vanligt:)/annika

Helen sa...

Hej!
Din morgontrötthet känner jag igen och det konstiga är att det aldrig blir bättre, förutom vissa dagar då som du har idag. Mållberg är ju bara helt oemotståndlig, så fin där i fönstret.
Kram/Helen

Systrarna vitt sa...

Hej du morgonpigga, om det nu håller i sig hihi. Annars är vi lika för jag är supertrött på morgonen och snoozar gärna.. men kvällstrött också, ja jisses...det är nog solbrist tror jag. Finfin blogg.
Kram Liselott.

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det här är lite konstigt. I morse vaknade jag en timme innan jag brukar gå upp, pigg som en lärka. Pratade med mamma och hon hade vaknat jättetidigt i morse, pigg och glad????
Vilka fina bilder du visar och jag kan inte låta bli att dra på munnen, jag har ju katter själv och vet ju hur de är. Vet inte om du läst mina inlägg innan jul. Jag satte fast min fina kyrkokandelaber med buntband i fönsterbrädan för att inte katterna skulle ha ner den i golvet.
Ha det bäst!
Kram,
Regina

Anonym sa...

Godmorgon bruden...är du lika pigg i dag med?
Själv har jag legat vaken sen 5.30 för då väckte katten mig och SKULLE ut, jag försökte få honom lugn men nehhe han skulle ut, jajja det är ju bra för nu är man pigg, har hunnit blogga lite och se på nyheterna

Kram Pernilla