torsdag 18 februari 2010

Bilägar-jakt

Hejsvejs Alla rara!

Nä, inte mycket på bloggen blir det, har så mycket att göra i form av "papperstjafs" & nya varor som kommer in, samt att hemma verkar datorn tro att jag börjat med Farmville på Facebook, för jag lovar, den låter som ett jädrans tröskverk!! Får huvudvärk bara jag tänker tanken på att starta eländet.Ni må tro att jag flippade ur när jag på morgonen anlände till arbetet med bil i -24 grader & upptäcker att jag ät utparkerad från min p-plats! Jäsikens på dig du gröna SAAB ägare! Så första tiden på arbetet har gått åt till att efterlysa den människan, än så länge utan resultat..Härligt nu när dagarna känns längre, ljust ute! Det finns dock en liten liten nackdel..på morgnarna när jag kör ungarna till skolan ökar nu risken för att alla ser att jag gör det i morgonrocken!Jag är så fruktansvärt seg i ottan (anser verkligen att klockan halv åtta är i ottan) släpar benen efter mig till runt klockan nio..
Men en stor fördel med dom ljusa dagarna är att inspirationen sakteliga kommer tillbaka! Verkligen på tiden!Nu ska göras ett ryck i sovrummet hade jag tänkt, har börjat trixandet..Gardin- och pynt byte! Ni ska få se sen!

Ha det gott!
Kramar Camilla

ANITA! Vars håller du hus? Sallad, sallad..komsikomsi! =) Hörni, kika in till min rara, skojiga "salladskompis-Anitas Ljuva Rum" HÄR!

5 kommentarer:

Älskade pion sa...

Ja sånt är nog lite störande kan jag tro. ;)Fina bilder du visar. Ha en riktigt mysig helg. Kramar Ulrika

CaramellePastelle sa...

Underbart med pärlhyacinter! På Blomsterlandet var de slutsålda. Fanns bara i fusk, och det ville ju inte jag ha...Kram Camilla

Vitt hus med svarta knutar sa...

Känns skönt att jag inte är SAAB- ägare och bor/arbetar i din del av Sverige;-) Men visst är det för trist, vi har problem på vår personalP. För varje dag som går måste man komma tidigare och tidigare annars är det fullt. Fundrar på om jag ska göra som en del gör på charterresorna, platsar med en badhandduk flera timmar i förväg. Kanske ska jag platsa när jag åker hem, dagen innan??
Kram,
Regina

Marge sa...

Hello,

you have here so many beautiful pictures! Very beautiful blog!! Your new photos are so spring:)

Have a nice last week of February!

Marge

Heléns Hantverk sa...

Hejsan ! vilken jättefin blogg du har !! ...och vilket vackert hem sen !!
Jag har precis startat en egen blogg , så jag övar mig lite just nu . Varmt välkommen att titta in till mig !
Många hälsn. Helen :-)