måndag 10 augusti 2009

Semesteravslutning..

God måndag på er alla rara!

Nu är jag åter i arbete, alltid massor att ta igen när man varit borta...alla mejl, papper & beställningar av nya varor som ska göras...jaja, tiden går fort iallafall!

Nu kommer det ju att bli mycket tid framför datorn på jobbet, men tusan heller att jag kan hitta mina läsglasögon...tror inte att dom på bilderna hjälper mig.. dock verkligen ett fynd jämfört för vad jag betalat för dom andra.

Det vackra fatet är från stugan i Mora, vi förvaltar det hemma hos oss...:)
Boken är från 1850...verkligen nyttig för allmänbildningen (om man pallar med att läsa "gammel svenskan") En fakta bok om allt mellan himmel & jord.
Förresten, ska kolla med er om det stämmer... En av loppisägarna sa att alla böcker, biblar på gammel svenska och silver mm, som är stämplade med gammelsvenskan tex "silfver" är äldre än från 1917...?

Jag avslutade min semester med att jag & mamma Ersson begav oss in till Kalix & Anne-Marie för lite mys med vin & kex i hennes underbara trädgård! Och jag lovar er den är verkligen helt underbar, precis som hennes hus & inredning är. Jag ska fota lite där & visa åt er sen! Birgitta & "foto-Linda" har i sommar varit & gjort reportage hos Anne-Marie för Norrbottens kuriren & "Drömhem & Trädgård"!

Hihi, var väldigt svårt med fotograferingen i lördags, kanske bättre att göra alla inställningar på kameran före vinintag...vi håller dessutom på att får hela parasollet över oss...;)

Jag hoppas att allt är väl med er alla & att ni får en trevlig & solig vecka!
Kramar Camilla

9 kommentarer:

Jeanette sa...

härliga bilder,ja glasögon är inte billigt, att det ska vara sånna priser ,dem du visar e söta
ha de gott
kramis

Älskade pion sa...

Fina saker du hittat.vad kul ni såg ut att ha det hos väninnan. ;) Ha en skön kväll. Kramar Ulrika

Romantiska Hem sa...

Fina fynd du hittat!! Kram petra

helena sa...

Hej!jo, jag tycker hela tiden att det finns saker som skulle se bättre ut om de byttes ut=)så jag är nog i en pynt period nu, man blir ju som beroende=)Ser då inte ut som om du saknar inspiration, du pyntar ju så fint hela tiden.Verkar ha haft en bra semester, tungt att jobba, nu samlar vi kraft till julen=)Hadé bäst/helena

Vitt o Vältummat sa...

Fina fynd! Ja foton kräver stadig hand. Kanske inget man har efter ett par glas vin:-)
Kram Åsa

Mamma Millan sa...

Ooo vilka vackra bilder...det ute i mörkret såg sååå mysigt ut!!

kram Millemamsen♥

Rostrose sa...

Hej, this is Traude from Austria! I just want to tell you that I like your blog - you show us very beautiful pictures! I hope it's okay to link to your blog?
Best wishes, Traude

Anki sa...

Haha...inställningar på kameran!? Ni verkar ju haft kul iaf, det är det viktigaste!
Ha en fin vecka!

Kramis! Anki

Anonym sa...

Hihi ja ibland så är man nog ingen mästerfotograf, speciellt efter ett par glas vin.
Så mysigt ni verkar ha det där ute.
Jag har försökt på tag på billiga flygbiljetter men icke, så tyvärr så åker jag inte på mässan utan jag drar till Malmö istället (min dotter bor där!) Ska bli så roligt att hälsa på hos henne.

Jag hoppas du får det bra på mässan och att du köper hem en MASSA fint till butiken, jag får väl ta en tur upp till dig och handla av dig istället :)

Kram Pernilla