fredag 21 augusti 2009

Inte bara bara 20 kg nubb...

..och därför ber jag nu till nån-vem det nu är-däruppe...För det är även minst 50 liter lackfärg också!!

Vet inte riktigt vad jag ska be om egentligen, men kanske om en jätteslipmaskin från ovan, eller ja, det finns ju även att hyra på färgaffären, kanske ett mer säkert kort.
Med stök & stånk är mattan borta från avsatsen som jag försökte förklara om för er i förra inlägget. Än finns det en hel del kvadrat matta att riva bort från hallgolvet..
Å jisus vad lack det är på plankorna! Jag behöver ju i allafall inte känna någon stress över att få golvet slipat & målat fort..(tror ni på det där??) för man kan ju säga att det är ett väldigt rejält golv & väldigt väldigt slitstarkt som det är nu!

Här kommer en ganska mörk bild på platsen. Där ska jag(!), idag en helt outnyttjad yta, ha mitt skåp som förhoppningsvis maken i något svagt ögonblick börjar att bygga åt mig;)
Tänk er...vit pärlspont på väggarna...pärlspont från golv till tak med en eller ett par gamla spröjsade fönster som dörr/dörrar...fina trähyllor..
Alltså trappen, den trappen..alltså stora trappan..Åh så glad jag blev när maken en kväll i veckan satte igång med slipmaskinen, oj ni skulle sett vilken fart det blev på mig & min lilla gulliga Bosch! Två trappsteg...TVÅ TRAPPSTEG! slipade han..vad var väl det för nån idé att damma ner sig för så säg? Jag gick an med min egen söta ett tag iallafall, så nu leder jag!
Nä, vad jag tjatar på om trappen & hallen..Men tänka sig ändå att jag fick maken att gå med på att riva bort den fula plastmattan från golvet! Bra gjort, eller hur?!

Har fyndat en golvlampa som jag ska greja med idag, Willy B & Fanny B Är hemma med mig så jag kommer säkerligen att få massor med hjälp! Åååuu...
Visar er den sen!

Ha en mysig & trevlig helg & Tack snälla ni för att ni kikar in här!
Kramar camilla

9 kommentarer:

Älskade pion sa...

Det är en konst det här med övertalning. ;)Det kommer säkert bli jättefint i din trappa när det är klart.Ha en skön helg goa du. Kramar Ulrika

LantlivsAnette sa...

Gomorron därborta !!
Jaa, visst var det ett härligt besked som vi fick igår...när mamma ringde började jag att storlipa, mina döttrar trodde att nu är mor-mor döende...men icke, det var glädje tårar, och du må tro att Pappa var glad..han mådde mycket bättre, det syntes på honom !!
Åhhh, du, du sliter och kämpar med trappen, men himmel vad fint det kommer att bli...tror du att jag får karln till att slita bort hallmattan nu i helgen, eller ska jag börja..hii..hii..
Ha nu en toppenhelg Camilla
Kraam Anette
P.s Ohh, vad är det för en lampa du fyndat...??

Fru Inredning sa...

Underbar bogg du har. Måste bara lägga dig i min länklista om det är ok.

Tror det kommer bli så fint med trappen:)

Ha en trevlig helg.
Kram Kristina

Maria sa...

Det kommer att bli SÅ bra när det är klart!!! Men jag förstår att det könns långt bort när det är så mycket jobb....sen allt damm som man blir galen på!!
vi får hålla tummarna för dig att du lyckas övertala mannen så att han jobbar ordentligt;-)
Ha en härlig helg!!!
Kram

Nygammalt sa...

Hej vännen!
Så du håller på och grejar! Förstår att maken inte hänger med ;)

Skulle vara jättekul att få träffas igen. Jag har ju inte varit hemma på 5 veckor så jag vet ju inte om jag har fått katalogen. Hoppas!

Ha en underbar helg!
Kram.

Anni sa...

Vilket jobb ni har framför er... men det är värt allt slit när det äntligen är klart. fast när man är mitt uppe i det så kanske det inte känns som det.
Var upp till kalix i juli & var in till din butik & shoppade men även denna ggr var du inte där... attans.
Lycka till med trappen.
Kram Anna-Leena

Vitt o Vältummat sa...

Trappan blir säkert jättefin! En dag är allt klart!:-)
Kram/Åsa

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Halloj gumman!
Ja men herreje så länge sedan jag tittade in till dig. Men jag lovar att snippa förbi snart!

Haha vet du... då vi började med trappen, eller rättare sagt maken, så gjorde han ETT trappsteg!!! Det tog typ ett halvår innan han han ides ta itu med de övrig =)

Ja herreje så fint ni kommer få!

Ha det så gott!

Kram Anita

Anonym sa...

Halloj bruden...nu är jag hemma igen och jag tycker att jag har myckat att göra....men vad har inte ni då? Massor med jobb men ack sååå snyggt det kommer att bli.
Vilken dag åker du ner till Formex? Jag är SÅ sugen på at fara men vi får så om det finns tid.

Ha det bra
Kram Pernilla