måndag 31 augusti 2009

Avklarat mässbesök och färdmedel..

God måndag morgon på er Alla!

I lördags kom jag hem igen efter en ganska hektisk mässtripp..och på stan- tripp!
Självklart bjöd Formex mässan på så mycket underbart vackra saker & ting, en hel del fint har vi köpt in till butiken! Självklart meddelar jag er när alla nyheter börjar komma in:)

Jag och Anne-Marie hade dessvärre ingen tur med Stockholms-färdmedlen... Börjar med att vår "buss chaufför vår busschaufför-han är en man med glatt humör" (sorry för det där, men barnen sjunger den alltid, ja och ett nyårsfestande gäng som väntade på bussen för ett antal år sedan...;) ) Ja, iallafall, busschauffören som skulle ta oss in till city från Arlanda..-hittade inte ut till E4:an...så vi fick se lite av Märsta! Väl ute på rätt väg missade han ett par hållplatser...men det bekom ju inte oss (nån tur iallafall) eftersom vi skulle till ändhållplatsen.

En hel del grejer hade vi att släpa på... Hundvalp, hundfoder, kabinväska, trunck, tung handväska x2, hjortron, "Romantiska hem & Inspiration i vitt"...& så började vi ju med ett besök hos supergulliga Pia-Maria på Ambiance och såklart kan ju då räknas till ett par shoppingpåsar till det övriga:)

I bland kan man ju undra om man är riktigt klok...precis som att det inte skulle finnas att få tag på vita porslinsskärbrädor på närmare håll än att släpa hem dom från Stockholm...Men Tack Pia-Maria för "det goda prisets skull"! :)

Ja, iallafall så bestämde vi oss för att ta en taxi till Anne-Maries gulliga & snälla syster som bor intill medborgarplatsen...i rusningstrafik, ja eller rusning & rusning, det var STOPP! Typ en halvtimme för att ta oss jämns med hötorget till mitten i klaratunneln...det slutade med att chauffören vände om och släppte av oss, med all ovan uppräknade packning, vid ja..jämns med Hötorget, för en kostnad av 288 svenska kronor... för att ta oss till tunnelbanan trots allt...
Då vi vid ett annat tillfälle, hur kloka som helst tyckte vi att vi var och tänkte ta tunnelbanan, så var det ju självklart STOPP på grönlinje.. Dock tog vi ingen taxi;) utan inväntade tåget och packade in oss som sillar...

Anne-Marie kom ihåg att fota, här är ett par bilder från Miljögårdens monter på mässan...jag har dock valt att inte möjliggöra till att förstora bilderna, med hänsyn till butiker som beställer in just dom varorna som syns på bilderna, så att priserna ej syns...hoppas att ni har förståelse!Bland annat den läckra steghyllan har jag beställt..
Miljögårdens monter måste vara en av dom mest besökta på mässan, 10 minuter efter öppning så är det SMOCK där! Alltid lika gott med att avsluta shoppingen hos dom med en bit av deras underbart goda tårta och denna gång, med ett glas vin till;)
Det blev väldigt mycket vin, kex & snittar under torsdagen, eftersom det nu gjordes en del beställningar;)

Turist i Stockholm som man nu för tiden är, så måste man ju gå Västerlånggatan...Drottninggatan..:) Men jisses, vad jag ser gravid ut på bilden..Obs! Jag är det inte!!

Nej ni, nu är det dax för arbete, roligt, för det är genomgång av orderbekräftelser som gäller idag!

Ha det gott! Kramar Camilla

6 kommentarer:

Maria sa...

Vilka otroligt härliga bilder=)
Trots era små missöden så verkar ni ha haft en super trevlig helg!
Ha en skön Måndag!!
KramMaria

Idyll och Inspiration sa...

Hej! missöden i Stockholm får man nog alltid räkna med men det är ju också det som hör resor till och blir minnen för livet. Roligt att få höra er reseberättelse från mässan. Ja miljögården hade mycket fint i sin monter. Kul att se julsakerna.

må så gott kram tessan

gamla skolan sa...

Det verkar som ni haft stora problem med logistiken !! Men ni kom fram till slut iallafall , ska bli kul att se vad ni har köpt in .Kramar Susanne / den gamla skolan

Gårdsromantik sa...

Men så roligt med bilder från formex och Miljögårdens monter!

Förstår att du och Anne-Marie roat er.

Kram Maud

Vita-hjärtan sa...

Haha, vilket resa! Tur att allt gick vägen i alla fall...

Kram Evelina

Älskade pion sa...

Ni verkar att ha haft en bra tripp i Stockholm.;)Mycket fina grejer på formex förstår jag.Ha en skön kväll. Kram Ulrika