onsdag 19 augusti 2009

Onsdagar..

...gillar jag mycket bättre än måndagar!:)
Nu är vi mitt i veckan, på väg mot "rätt sida"..
Idag blir det förmiddagskaffe hos allas vår kära "Kalix bloggerska" före arbetet. Jag kan ju hoppas att Linda ringer mig om hon saknar avlösning i butiken.. Ni vet, är man HÄR så finns stor risk att man glömmer bort tiden bland allt det vackra! Bäst att sätta på alarmet i mobilen..

Dom vackra besticken har jag tyvärr ej någon koll på vad serien heter..har smörknivar och kaffeskedar i samma. Någon som vet?

Nu har Madonnan fått sig en vit inhägnad! Det har slösats på innehållet i sprayburken:)
Böckerna har det slösats på redan tidigare..
Någon som undrar hur det går för oss med trappen? Nja det går väl sisådär... Och ni kan ju tänka er hur hela min värld föll samman när maken sa åt bekanta att det är ett vinterprojekt..ETT VINTERPROJEKT! Så länge har då inte jag tid att vänta, aldrig i livet! Så jag knallade ner till byggvaruhuset och köpte mig en egen söt liten slipmaskin! Ha, där fick han!Vinterprojekt, jisses, jag har ju inte ens tagit undan alla sommargrejer där ute än..
Ok, lite planering krävs ju runt i kring trappen. Ska det bli pärlspont på väggarna? Jag röstar FÖR. Trappräcke? Jag röstar på gamla störar i väderpinat, men bra skick, direkt tagna från nån kohage:)..hm, allt en lite annorlunda lösning..men billig!
Vad tror ni maken skulle säga om han kom hem & plastmattan på golvet i övre hallen var uppriven? Hihi, jag tror faktiskt att jag ska ta reda på det, har stor lust iallafall. Där under den fula plastmattan och 20 kg nubb gömmer ju sig ett fint gammalt trägolv..Något att fundera över "när ändå slipmaskinerna är framme" ;)
Ett inbyggt gammalt fönster vill jag ha i hörnet ner mot trappan & trappfönstret..
Till vänster ser ni en del av en golvyta, en avsats, som är svår att utnyttja, ca 130x30 cm.. där tänkte jag mig ett skåp upp till taket i pärlspont med stort gammalt spröjsat fönster som dörr, för sängkläder & annat smått.. Hängde ni med? Ska visa er mer bilder sen.
Kanske ett vinterprojekt trots allt...
Boken..den underbara boken "Romantiska hem och Inspiration i vitt", finns nu inte många ex kvar av den i butiken. Ska beställa hem en till omgång som jag tror kommer att komma i september/oktober. Men än finns ju några ex kvar, ni får bara inte bli utan den!

Nä ni, nu ska här & drickas förmiddagskaffe!

Ha det bra Alla & Tack snälla Ni för att ni besöker mig!
Kramar Camilla

9 kommentarer:

annashusidingtuna sa...

Karlar!!!Säga att ett projekt är ett vinterprojekt när det fortfarande är mitt i sommaren!!!Vem vet vad han ska syssla med då eller hur???
Nä, skämt å sido trappen kommer bli kanon det bara vet jag.
Kram Anna

LantlivsAnette sa...

Gomorron därborta !!
Kaffet är laddat och klart, också bakade jag fikarutor igår också..
Vad fint du skrev om mig, jises..hoppas att vi kan sitta i verandan, just nu är det bara 10 grader där inne så jag kunde inte sitta där nu..vi får hoppa att det värms upp snabbt nu när solen kikar fram..
Ojjj, vilka fina projekt du har på gång, jag hängde med på alla..klart du ska ha både ett skåp och infällda fönster där, himmel så fint det kommer att bli..
Och trappen, det kirrar ju du, den är snart färdig..
Vi syns snart
Kraam Anette

Maria sa...

Så fin trappen kommer att bli!!
Klart att du borde ta bort plastmattan också;-) Särskilt om du vet att det finns ett fint trägolv under=)
Lycka till med slipningen och ha en super bra dag!!!

Rostrose sa...

Wonderful forks and knives!!!
Oh and I want to thank you for your "little explanation of the Swedish fauna" ;-) ("pie" ant like apple-PIE???!) You wrote: "you must think we are crazy" Crazy? At most in a very likeable way!!! ;-))
Warm greetings, Traude

Rostrose sa...

Oh, and good luck for your winter-project ;-)!!!
t.

Vita-hjärtan sa...

Hihi, själv är bästa dräng! =)
"Vinterprojekt", ha! Är du som mig har du säkert redan tänkt ut några andra vinterprojekt och förresten är det sommar än!
Störar som trappräcke lät spännande..

Kram Evelina

Anki sa...

Hihi, en egen slipmaskin...du kommer ju hur långt som helst med den! Det blir inget vinterprojekt, om du håller mannen undan...dom har ju en förmåga att dra ut på allt, haha...
Jag tror det kommer att bli så bra med fönster & skåp där...skitsnyggt!
Ska bli kul att se när det är klart!

Kramis Anki

Vitt o Vältummat sa...

Jag tycker du ska riva upp mattan på studs!:-)Nu när du ändå är i slipartagen...
Kram/Åsa

Jessica sa...

Haha... jag har precis gjort samma sak, och oj vad jag ser fram emot att ta bort allt mattlim och att slipa...eller inte *s*