tisdag 1 juni 2010

Åter!

Här har ni mig igen! En liten kaffepaus har jag haft från bloggeriet...delvis på grund av inspirationsbrist, men även databrist..3 datorer & det är bara en som fungerar! Ja herreje sånt rackel!Jag kan ju inte direkt påstå att inspirationen helt & fullt anlänt åter..men vi bor inte i en svinstia iallafall. Har efter "spooky-samtal" lärt mig ett & annat som tidigare kunde påverka mig ganska kraftfullt -till att bli mer eller mindre kraftlös.
Ja, rysningar kan man få för mindre!Kökshanddukarna...till hösten(om jag nu inte före dess får ett superryck) ska ett par sys om till cafégardiner i det mindre köksfönstret..
Olivträd & korgen med rosiga plädar & kuddar står & väntar på att placeras ut..Även pellargonier i olika rosa nyanser väntar på att bli omplanterade & utsatta.Jag blev så fruktansvärt less tyget som vi hade som sänggavel..
Så hej & hå, upp bara med en gammal dörr på väggen!Den gråhåriga gamla damen, Gråis (maken som döpte henne, fantasifullt va!?) ser alltid till att passa sovtiderna! 12 år gammal är hon och bokar alltid platsen på mina ben vid läggdags :)Ha det bäst raringar & Tack för att ni kikar in här hos mig!
Kramar Camilla

5 kommentarer:

Hagagården sa...

Hej
Vackra bilder,vilken go katt ni har,ser ut att ha det bra där på sängen.
kram o ha en fin dag.
ninni

hemma hos lilla mej sa...

Vilka underbara bilder.Vad fint ni har det hemma.Gullig katt ser ut att ha det gott därpå sängen.Ha en skön kväll kramar Rita ♥

Nilla sa...

Katter är riktiga livsnjutare !!
De gör verkligen ingenting som de inte känner för.
Jag gillar dom skarpt.

Ha de bäst !!
Nilla

Vita-hjärtan sa...

Vilka uuunderbart vackra bilder du visar!! Ert sovrum är ju helt ljuvligt!

Kram på dig!
Evelina

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilka underbara bilder, såå vackra! Det är fint med en gammal dörr som sänggavel, speciellt den du har som är så shabby i stilen. Gosig kisse har du. Våra katter är vakna ganska mycket på nätterna och smyger runt och pillrar med allting, då kan inte jag sova, så vi har stängt till vårt sovrum.

Ha en mysig fredag!
Kram,
Regina