måndag 24 maj 2010

Oj..

så fort tiden & åren går!

Igår fyllde Fanny 8 år! Alltså redan 8 år sedan jag fick den söta lilla gumman i min famn efter några timmars "varför gör jag om detta igen?" .. "detta går inte, nu åker jag hem istället!"..Men tänk så fort man glömmer..gjorde ju om det ytterligare en gång efter det också! Men det är ju verkligen värt all pina i världen! Gó barnen är ju det bästa man har!
<3Efter en helgs kalasande känner man sig ganska mörbultad..inget nytt som inträffat på inredningsfronten här hemma..
Nu är det dags för att övertala 3-åringen(!?! hohojaajaa..not the easyer one) att slita sig från bolibompa & åka till dagis! Wish me luck...

Ha det bäst!
Kramar Camilla

8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Ja visst går tiden bara så fort.Oj redan 8 år då börjar man bli stora tjejen.Ja barnen är ju det Bästa man har!!!!!underbara bilder du bjuder på idag.Önskar dej en skön dag vännen.Kramar Rita ♥

Fransk inredning sa...

Javisst är barnen det bästa man har! Min yngsta är 17 år.Tiden har gått otroligt fort..Kramar Susanne

Familjestunder sa...

Vilken fin blogg du har, nu ska jag kolla runt lite mer.
Ha en härlig dag!

LantlivsAnette sa...

Halloj där..så ni har kalasat i helgen..här har vi grävt o planterat, ska försöka få det lite lummigt i in trädgård..puuhh..
Kraaam Anette

Anonym sa...

Ja du Camilla visst går tiden fort!? Själv har jag varit på högstadiet, föräldramöte för de blivande 7:orna, usch vad gammal jag känner mig :(

Hoppas du fick med dig 3 åringen till dagis, för än så länge är han lite för ung för att vara själv hemma....men tänk snart!

Kram Pernilla

Vita-hjärtan sa...

Grattis till tjejjan!!
3-åringar ja! Haha... tur att de inte är det hela livet.. Min lille prins ar visserligen varit myyycket medgörlig nu några dagar, men det beror på att han "haft ont i hjärnan" (40 graders feber..stackarn..) Nu är hans sitt forna jag igen... ;)

Kram Evelina

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ser att jag inte varit inne hos dig på ett tag och nu är det snart måndag igen. Min stora dotter fyllde också år den 23:e men hon är lite äldre än din tjej. Här har det hänt lite grann på inredningsfronten. Jag önskar att jag hade mer tid nu för jag har ett stort skåp att måla.

Kram,
Regina

Rostrose sa...

Hej, Camilla - I wasvery busy, too, but now it's time to visit you again! Best belated birthday-wishes to your daughter! Hope you had a wonderful celebration-time!
Pretty photos!
Kram, Traude