tisdag 11 maj 2010

Rosa duttar!

Tjohejs på er alla!Hoppas att er dag varit solig & fin!Fick för mig att använda målarpenseln innan den torkar ihop helt & hållet =)En gammal margarinlåda fick lov att bli dagens offer! Lite vemodigt är det dock alltid vid ommålning av gamla grejer, men sitter inte i sjön direkt, finns nån mer i original här hemma.Anno 1947...det är då vårt hus är byggt. Egentligen lite för sent enligt mitt tycke..skulle gärna dra bort några årtionden..minst!Vete katten från vilket år margarinlådan ifrån.

Lite rosa inslag i form av vispskål(för tillfället blomkruka), pellisar & spets, här & var i köket. Den snart (får vi hoppas!) kommande sommaren till ära!När jag ändå var igång med färgkladdandet, (jo för när jag målar kladdar jag -oxå överallt där det inte är meningen) så fixade jag innanmätet i lådan jag visade er för några inlägg sedan, den jag tänkt ställa på högkant. Hur det blev & var den slutliga placeringen blir ska jag visa er nästa gång. Om jag "bara" hittat nån plats till den vill säga.Lampan i fattigmanssilver som syns till höger i bilden nedan har flera både ringt och mejlat om...det finns nu några lampor på lager i butiken! 259 kr...ring oss på 0923-12200 eller mejla till mittljuvahem@telia.com om du är intresserad!Ha det bäst raringar!!
Kramar Camilla

11 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad mycket gulligt ögongodis det var här!!!!Vad fint med krukrosor i rosa vispskål .Sockersött.och söta små mössor till alla burkarna.Ja du ska vara nöjd.Du har fått till det så fint.Önskar dej en fin kväll Kramar Rita ♥

Monica, blogg Betongkrukan sa...

Hej,
Ha en fin långhelg? Vi tar lite semester och ger oss iväg ned till Halland... och har planerat in lite spännande på vägen upp och ned!

Ha det, hälsningar monica

LantlivsAnette sa...

Åhhh så fint..vad härligt med lite rosa inslag här o där..
Så fin vispskål och de där tårtpappren på burkarna, ljuvligt..
Ha nu en toppen dag
Kraaam Anette

Älskade pion sa...

Vad fint det blev.Jättehärliga bilder. Ha en skön dag. Kram Ulrika

Lilla Kullan ♥ sa...

Så fint du har det du söta. Rosa är allt bra fint.:-) Kram Stina

Fruädel sa...

Heja heja! Härligt att teorin är avklarad!
Vilka härliga bilder du tar! Om du hörde ett skri nyss så var det jag som skriade när jag såg att du målat om margarinlådan, men om du har många så är det väl ok då ;-) Men tycker de är så härlig med sin patina, hihi! Fin nu med förstås!
Ha det gött!/Tess

Nilla sa...

Lådan blev jättefin.

Trevlig helg
Nilla

corrina sa...

Så super snyggt. Håller med vårt hus är från samma tid, så ungt men de blir gamla de med en dag. KRam

Marita sa...

Vad mycket fint du visar! Jag blir så härligt inspirerad när jag ser alla dina vackra bilder!!
kram, Marita

Loppisliv sa...

Ohhh så söta bilder, ljuvligt med rosa inslag till vitt. Lite pasteller är så fint tycker jag. I vår har jag helt snöat in mig på rosa toner, det är ju så himla sött. Gulligt du gjort med tårtpapper på burkarna. Kram kram Paula

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det var mycket fint du visar och direkt känner jag hur inspirationen skjuter i höjden. Nej nu måste jag sätta igång...Ha det allra, allra bäst!
Kram,
Regina