måndag 7 juni 2010

Höger..nä, vänster..nä, RAKT!

Hej alla goa & glada! Här gör inte iallafall vädret en munter..+8, grått & blåsigt.. Köket har mer eller mindre fått lov att agera växthus, dom stackars blomstrena fryser ju ihjäl om jag dumpar ut dom nu..Så nu får man se upp så man inte donckar skallen i nån hängande blomster..& kolla vilken ljuvlig hängande grej sen! En lite sen morsdagspresent av maken! :)Bilderna gör den inte riktigt rättvisa, var ju på partaj i lördags & nån inställning på kameran har nog blivit lite rattad på under kvällen/natten.. =)Men Bacopan är verkligen Bauta stor! & ja partajet sen, en sån himmelens trevlig kväll/natt!! Inget vattenkrig (tur var väl det, vi hade frusit ihjäl) En rolig tipsrunda med en del lite annorlunda frågor..bla vem som lyssnar mest till regeringen? Min make, farbror eller kusins pojkvän? Det visade sig att en del av frågorna ej hade facit, utan.......skulle göras upp på plats! Jag racar, med full tillit till maken, i den blåa gamla skottkärran. Jag hade faktiskt riktigt bra pli på gubben, men tyvärr så missade jag en vedklabbe som skulle rundas så vi blev diskade :(
(Ragnvald & Agneta! Ber om ursäkt för den mosade björken!)En tipsrunde fråga var vem som hanterar slagverket bäst? Hmm kan ju tolka den frågan på en hel del olika sätt..Det visade sig iallafall att det var min mor (i mitten) som gjorde det, bra & veta när det ska börja snickras hemma vid så småningom :)Ja ni, massor med skoj har jag varit med om i helg. Även brännbollsturnering hann vi med under natten -har nu börjat att återhämta mig! :)

Ha det bäst!
Kramar Camilla

7 kommentarer:

gamla skolan sa...

Verkar ha varit ett supertrevligt partaj !! Kul , när det blir så lyckat ! Vilken blomma du har fått , så fin !! Den första bilden är så vacker , trots att du säger att inställningarna är ändrade !! Kramar Susanne ♥

Glasbitar, lådor och gamla spetsar sa...

Hej! Vet inte riktigt hur jag hamnade här (- så kan det gå ibland! -) men det visade ju sig vara en riktigt trevlig blog! Jag kikade runt och hittade lite jakthundar också - not bad. Hos oss jagas också. Med hundar, självklart. Väggarna är fulla av horn i olika kaliber ;=)
Modigt av dig att sitta i skottkärran och dirigera!

Ha det gott!

LantlivsAnette sa...

Åhh du..vilken rolig helg du har haft, det är verkligen roligt med partaj !! Alldeles för sällan här, men till Kalixdagen, då ska jag partaja..det har jag bestämt..
Sååå fin blomma du har där i köket, man får nog vänta ett par dagar till innan vi kan plantera ut nåt, det är ju sååå kallt..
Ha det gott vännen
Kraaam Anette

hemma hos lilla mej sa...

Bara så himla skoj med partaj.Skoj när det blir riktigt lyckat.Sååå fin blomma du har i köket som du fick av mannen.Önskar dej en bra start på nya veckan vännen Kram Rita ♥

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det kallar jag partaj! Riktigt roligt verkar ni ha haft, men vad läskigt männen har ju ögonen förbundna, jag skulle aldrig våga sitta i skottkärran;-)

Fint att ni avslöjat snickartakterna hos mor, kan ju komma till användning.

Kram,
Regina

Black Iris sa...

Åh en så fin blomma du har i köket.
Viljet roligt partaj ni ser ut att ha haft.

Maidi

Inspiration i vitt sa...

Ååååå vilket party, så roligt ni måste ha haft. Du har alltid så fint hos dig Camilla, som en dröm. Kram på dig/Ingela.