fredag 6 mars 2009

Stök & bök

Hej alla rara!

Kalasförberedelser i full gång här, imorgon får vi, eller ja Anton besök av mommo & moffa, farbröder osv.. Ids jag fixa en bulldeg? Nja tur att konditoriet har färdiga! Maken fixar tårtorna i vanlig ordning=)
Men förutom det är det lite som behöver fixas så att golvet blir gångbart. Några är pga följande händelser har Willy B hunnit ha ett finger med i spelet på några dagar,man kan väl säga att han använt sig av feng-(glömmer alltid bort andra namnet)-teknik..
-4 st fattigmanssilver ljusstakar (krasade, en av dom var dessutom 1 meter hög!)
-1 st glaskupa (krasad)
-1 gammal psalmbok (snyft, snyft)
-4 toapappersrullar (utdragna över hela golvet)
-6 kg ritpapper ( även dom över hela golvet)
-1/2 oboy paket (över köksbänken och golet)
-2st stora fint vikta tvätthögar
-1/2 paket spagetti (försökte mata kisse-mjau-Turbo)
Ja ni kan ju tänka er hur här ser ut...

Kommer ni ihåg för ett par veckor sedan när maken gick i strejk? Jag "råkade" ju hamna framför ett så intressant tv program=) Förutom fixning av projekt gammalt Ikea-skåp så hade jag en annan sak på min önskelista.
Men karlar behövs ju dock inte till allt..;)

Bara att leta fram skruvdragarn och passande bits (tror det heter så men vet inte hur det stavas)! Projektet var på bilden ovan. Ett gammalt fönster som jag skruvade fast gångjärn på så det är vikbart och sedan upp på väggen i sovrummet. Ni får dock vänta med att se helheten tills projekt städning är slutfört...

Jag är inte rädd för att använda diverse verktyg och maskiner, bara att jag oftast är så lat att gå ut till garaget & leta rätt på dom, för ska nånting spikas så fungerar oftast vitlökspressen lika bra=)

Ett tips! Det räcker dock att komma indragande med cirkelsågen eller en jätte-slipmaskin för att få maken nervös...så fixar han det! =)

Jaha, fredag igen & klackarna i taket! (framför tvn alltså)
Ha en mysig helg! Kramar Camilla

10 kommentarer:

Vackra Magnolia Och Bland Mina Busiga Barn sa...

Hej min underbara vän! Hoppas att allt är bra med dig och att du får en underbar helg med en massa kärlek från familjen!
Hoppas att våren snart kommer till oss! Jag längtar verkligen dit! Jag mår bra här och ska av njuta helgen med bara familjen! Nästa helg så ska jag till Stockholm för att få lite egen tid med min mamma och syster! Ska kolla på finalen av melodifestivalen i Globen! Och bara njuta får bara hoppas att vädret blir lite bättre! Var nu rädd om dig och tack för att du finns min vän Kram Tina

annashusidingtuna sa...

Hej! Din man och min måste vara funtade på samma vis, han blir nästan stött om jag kommer med "hans" hammare...
En bra kvinna reder sig själv heter det ju men han har alltid åsikter om det som jag gör.
Ha en bra helg!
Kram Anna

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Så det är kalas förberedelser idag...
Du,sååå fint det ser ut på bilderna, fönstret, krokarna o allt..nu håller du oss på halster..hii..hii..
man vill ju se mera..
Klackarna i taket..njjaa, du vet, ryggläge i soffan blir det för mig..hii..hii..
Ha det gott
Kraam Anette

Vackra Magnolia Och Bland Mina Busiga Barn sa...

Hej gumman! mail du mig din adress så skickar jag dig några tidningar på måndag!
josefsson_martina@hotmail.com

livetpåfyran sa...

Va spännande att få se vad du har gjort med fönstret. Här hemma finns ingen händig karl, utan jag får göra allt själv och tar ibland hjälp av min pappa o bror...

Är faktiskt lite avis på alla er bloggare som har snickarkunniga karlar som tycker det är roligt. Fast å andra sidan tycker jag det är så himla kul så jag vill gärna göra det själv:)

vilka fina krokar du har! Ser så trivsamt ut hos dig.

Ha en go helg, kram Pia

gamla skolan sa...

Vilken liten busunge du har !! Så fint fönstret ser ut , ska bli kul att se i sin helhet ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Golden&Vitt sa...

Oj vad mysket det händer hos dig, vänatr med spänning på fortsättnings bilder :)

Vilken busig katt ni har..hmmm månne om den blivit så långvarig hos mig..*ler* nää jag skojjar vet hur det är har ju 3 busiga golden hemma...

Hoppas att kalasandet gick bra, Grattis till Anton.

Kram/annika

Inspiration i vitt sa...

Du är att rolig du Camilla haha jag blir alltid full i skratt när jag tittar in till dig hihi.

Förstår att du inte alltid skrattar åt allt bus din pojke gör men när du skriver om det och jag slipper ta rätt på allt så åker smilbanden upp.

Ja det är ju inte alltid våra män är lika sugna på att fixa hemma som vi är och då är det ju bra att ta till olika metoder hihi.
Kramar till dig/Ingela.

Vita ljuva tankar sa...

Vilka snygga krokar! Ett bra knep när mannen trilskas är att själv ta saken i egna händer. Då brukar de ju dyka upp och gärna ta över. För att det ska bli "riktigt" gjort...;)


Linda :)

Vackra Magnolia Och Bland Mina Busiga Barn sa...

Hej min vän!

Hoppas att eran helg varit skön och att ni har fått njuta av att vara lite lediga? Du är verkligen en sådan underbar människa Camilla! Hoppas att vi någon gång ska träffas på riktigt!
Brukar kika in hos dig och njuta av din fantastiska blogg ! Jag är så glad över att du har den så att jag kan komma hit och inspireras!
Det finns så många andra bloggar också som man verkligen uppskattar och din är verkligen en av dom!
Hoppas att din vecka kommer att bli bra och var rädd om dig min vän Kram Tina