tisdag 31 mars 2009

Hoppas..

..hoppas hoppas hoppas att sommaren kommer tidigare än vanligt till oss iår, tror tyvärr inte det, har snöat igår igen..men det är +grader ute nu på dagen så det slaskar bort..

Skulle ändå vara roligt om snön håller sig kvar över påsken, men absolut inte längre! Eftersom nätterna hittils har varit kalla så är det bra skoterföre, härligt i vårsolen att åka ut i skärgården och ta med fika...mamman i familjen Boberg gillar solen...mycket!!;)


Men härligare är ju ändå att kunna plocka blommor från trädgården och ställa i zinkkannan...och i emaljkannan...

Flugskåpet på skänken har fått sig lite "påsktrassel" och här nedan ser ni mammans gömma i vitrinskåpet..på behörig höjd från Willy B..

ja, det vill säga behörig höjd tills han ser påskkaramellerna, för då lär han på ett eller annat sätt ta sig upp dit..
Nu närmar sig påsken & jag blir stressad när jag ser allt fint påskpynt ni hunnit med på era bloggar!
Påskfjädrarna går bort hos oss direkt..Kissemjau-Turbo äter nämligen upp dom, ni skulle sett hur änglavingarna som var i julgranen såg ut.


Det har anlänt fler nyheter till butiken!
Bland annat stenciler i zink..både bokstäver a-z samt &, siffror 0-9...det går ju att göra så mycket fint med dom! Kolla in i webbutiken!

Tackar hjärtligast alla er som kikar in till mig & lämnar så goa kommentarer..har haft lite dåligt med tid att svara alla, men kikar in till er!!

Må gott! Kramar Camilla

7 kommentarer:

Cilla sa...

Säger bara Åååå så vackra bilder du har & din blogg är ljuvlig...
Hjärtligt Välkommen in till ;0)
Ha en fin dag.. Kram Cecilia

Nygammalt sa...

Ja du har verkligen fått in mycket fint, synd bara att jag bor så litet. Eller tur kanske ;) *fniss*.
Jag är lite förvirrad nu, men inte säljer du Jeanne D'Arc-tidningen? Hittar den inte här i Sthlm nämligen.

Uppe i norr är det härligt när snön ligger kvar och solen lyser, så man kan ge sig ut på en skotertur. Det är härligt, men jag förstår att du vill att snön ska bort efter "påska". Hit får den iaf inte komma tillbaka.

Ja du, Willy B lär ju bli "galen" när han se det mumsiga påskgodiset. Vet själv med mig att min mor försökte gömma godis när vi bodde hemma men man lyckades alltid lista ut vart hon hade lagt det ;) Godisgris som man är...

Kram!!!

Krydda Livet sa...

Fina bilder du visar och vart får alla tag i sina fina tallrikshyllor? :) Jag kollar men alla är ju svindyra. Jaja.. bara leta vidare.

Kram Josefin

Boningsljus sa...

Gud vilken gullig ros kanna, så söt.Kram Sussi

Frida sa...

Hej vännen!
Så mycket fint du visar,underbara bilder.Hur mycket kostar zinkplattorna med bokstäverna?
Tycker de är så fina.
Med mig är det bra hoppas det är bra med dig med!

Kram Frida

Golden&Vitt sa...

Håller med dig om att nu längtar jag oxå till våren , MEN snön måste vara kvar till påsk :) Vi håller tummar för kalla nätter då får vi det grejt:)Jag ska ha semester under påsk, först gången på flera år.

Guud så fina madonnor du fått till butiken. Skrattar till dina inlägg, du skriver sååå roligt , i like!

Ha en bra dag/annika

Krydda Livet sa...

Ja precis.. istället för att köpa en massa snittblommor så kan man ju faktiskt köpa orkidéer. Om man tänker så är de ju inte så dyra egentligen. Jag har ändå lyckats hålla mina vid liv. De kanske trivs i mitt fönster :)

Kram