torsdag 13 november 2008

Vitt vitt vitt...

..överallt! & då menar jag inte bara inomhus, det har snöat!
Barnen är så glada, "pappan" är glad för skotersäsongen närmar sig, katterna har "tokryck" utomhus..."mamman" har däremot "tokryck" inomhus...det är blöt snö överallt som dras in! Splatsh med yllesocks prydda foten i en stor pöl direkt på morgonen. Håller mej för skratt.
Kommer ni ihåg höstbilden? Måste visa er en vintrig oxå...Ljust, eller hur!?
Nu blir det mycket vaktande, att hålla borta barnen från vattnet tills isen har lagt sig ordentligt. När det är öppet vatten så vet dom ju att hålla sig undan (oftast iallafall) men nu är det svårt för dom att bedömma var vattnet börjar...
Själv är jag livrädd för isar, huuuja. Mina första steg ut på isen brukar ske i januari.. typ..då jag har sett skotrar och skidåkare i minst 1 månads tid där ute.
Det var inte jag in the family som ville bo vid vattnet, jag hade föredragit att bo på en gård nånstans ute i skogen och ha hästar istället...
Första bilresan i vintertid är alltid lite återhållsam...nån kilometer iallafall=). Vi här uppe i norr är ju vana med snö, beklagligen har vi den i 6 månader..hur går det för er neråt landet i vinterväglaget?Kolla vilka söta bordstabletter och servetter som vi fått in i butiken! Så ljuvliga detaljer!Måste lägga in en rosig bild bland allt det vintriga, detta ljuvliga kuddfodral är 50x70 cm och kostar 235 kr..vi kommer även att få in överkast i serien!

Kramar till er Alla från ett vintrigt Kalix! Camilla

12 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hej Camilla!

Har varit i din butik på nätet skulle beställa lite saker men de var slut...får du in flera av trumpeterna och dylikt de är ju bara så fina.......

TAck för dina rara ord..

Ha nu en toppen dag!
MiaMaria

MiaMaria sa...

Hej Igen...

Ja, hör av dig när du fått leveransbesked...för de är ju bara så fina...vill ha....

Må gott!
MiaMaria

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej!
Läste om ditt krampanfall.... ta det lugnt, det är inte värt att stressa så! Hoppas du mår bättre.
Kramar Malin
Ps. Så vackert med snön.

Klewa´s krypin sa...

Å vilken fin kudde. 2 sådana, och ett överkast till dubbelsäng hade varit en fin julklapp... ;-) Tror jag ska lämna tips till "Tomten".

Kram
/Ewa

Klewa´s krypin sa...

Får ni föresten in fler vita lampfötter?

Vita-hjärtan sa...

Hua, vad mycket snö... vackert att se på men inget vidare att vara ute i enligt mig... Fast snö är bättre än all blask som vi har här i småland..

/Evelina

Alviken sa...

Hej! Javisst var det mysigt att titta ut i morse när hela världen var vit...
Du visar så mycket fint på din blogg så jag måste kika runt ett tag till!
Kram från en fd. Kalixbo

Romantiska Hem sa...

Hejsan Camilla!
Åh så underbart att du lämnade en liten kommentar så att jag hittade hit, hade faktiskt missat att du hade en blogg (skäms) Ska gå in på din ljuvliga nätbutik sen och kika mera! Ha det gott vännen! Kram Petra

Anonym sa...

Vi har det vintrigt här oxå.....Vilket fint kuddfodral, å tänk ihop med överkastet.....det skulle jag vilja ha!
Du vännen, ta det lugnt och försök att inte stressa ( inte lätt nu i jultiderna!) Du får ju inte bli sjuk.

Kram P

Leamarlené sa...

Så nu har vintern börjat för er. Jag bodde själv vid vattnet när jag bodde i Kalix...men hade inga barn då..var det själv. Och visst drog man sig till vattnet hela tiden..så jag förstår om du vaktar.

Kram, Marlene

Vitt och nött sa...

va fint kuddfodral! å va kul att hitta till din blogg!
måste kika runt lite till :)
Ja länkar gärna till dej från min blogg, om ja får förståss!?

Trevlig helg!
Kram Ellen

A-L sa...

Härligt med snö jag önskar att vårat regn kunde förvandlas till snö i stället men då är det ju som alla år innan när snön kommer KAOS i trafiken oj oj kom det snö... Suck varför lär sig dom aldrig.
Vi åker alltid upp till kalix till min pappa på vintern & åker skoter det är så härligt men jag är precis som du måste kolla att isen håller. Tycker det är lite läskigt.

Jättefint kuddfodral måste vara kul nu när det kommer in massa fina jul saker i butiken.
Trevlig Helg
Kramar Anna-Leena