torsdag 20 november 2008

På Heder & Samvete!

Konstig rubrik undrar ni nog... åhh det är bara för att jag kommer att avlägga ed strax i inlägget=)
Jag håller med alla bloggisar om bildljuset denna tid, hopplöst! Och att sen min kamera är kvar i butiken och att jag då måste använda mobilen gör det ju inte precis åt det bättre hållet.
Jag knepar & knåpar på i mån av tid, jag tror att jag (och kanske Anette?) har köpt upp Gallerians alla tårtpapper...=)
Gissa vad jag ska göra till helgen?????
JULPYNTA!!!! Eftersom all tid går åt till julskylningen i butiken i slutet av nästa vecka så har jag begärt om dispans=) haha!
Granen lär väl hinna börja barra långt innan jul men det är ju tur att jag ska ha en pytte pytte så det är bara att skicka barnen och hämta en ny, för inte så liten så att den ryms under min jacka denna gång ska jag nog ändå inte ha=)

JAG CAMILLA.......LOVAR PÅ HEDER & SAMVETE.....HELT SÄKERT! PÅ HEDERSORD...ATT...
LEVA ETT SKÖNARE LIV ÅR 2009!
Detta kommande nya år ska jag (alltså jag säger detta för...ja, jag tror det är 4:e året i rad) skriva upp och notera ALLT! Vanligtvis så läggs allt på hög in i skallen och till slut så drar en il förbi och allt blåser bort...gissa om skämmigt när barnen kommer försent på morgon och alltid då den dag när de ska iväg med buss nånstans och ja, där sitter 50 ungar i bussen & väntar på dottern..En gång sa jag åt henne att hon skulle sjunga "vår busschaufför, han är en man med glatt humör", hon blängde på mig! Vad då? sa jag, jag skulle iallafall gjort det=)

Men nu ska det bli ändring på det, kanske man ska skriva in kommande veckans mat?, Presstoppet för annonserna?(jag missar alltid det), nästa måleriprojekt?(fast det skulle i och för sig inte ens av en tornado sugas upp från skallen);)
På söndag är "happy birthday to me"...jag är alltså född i november...
Måste kolla med er en sak, om det bara är jag eller? Alltid när jag var liten, så fort vi fick en ny kalender kollade jag direkt vad november hade för bild, och jag blev alltid sååå besviken. Alla månader hade alltid så fina bilder. Varför kunde tryckarna inte piffat upp november nångång? Och vet ni vad? Ovanstående bild är för november i min nya almanacka...ujäk!
Typiskt! Kolla in maj...borde varit född den månaden, hade passat mig mycket bättre! Lyllos min dotter som har en sån fin bild......

Dax att slita sig från datorn innan maken kommer tillbaka & ser mig här ännu, skulle nämligen fixa käket...blir Tacos idag!

Må gott Alla! Kramar Camilla

5 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hej Camilla!!!

Nog är det svårt att fota i detta mörkret.....

Och låter ju perfekt att gå in med att ha ett toppen år 2009...tror att jag hänger på.....

Inga instrument som kommit in i din butik...är så sugen på dem....och lite annat....

Ha´det så gott denna torsdagskväll!
MiaMaria

Romantiska Hem sa...

HIhi! Jag är likadan, vet du vad, jag har faktiskt ställt upp mina ljusstakar idag.... Maken är mindre impad, ler. Hm, visst är det svårt att fota, jag tycker man får ta hur många bilder som helst innan en enda blir ok...pust. Kram på dig! Grattis i förskott förresten!
/Petra Eriksson

Frida sa...

Visst är det svårt att fota i mörkret. Tycker även det är svårt att fota på dagrna vissa dagar blir det liksom aldrig ljust.

En kalender måste jag också införskaffa mig. Kan vara bra att ha.

2009 kommer säkert att bli ett toppenår!
Kram Frida

Anonym sa...

Nähäää du min månad hade/ har oxå jättetråkiga bilder (augusti)
Vad härligt det låter att du får tjuvstarta med pyntningen redan i helgen.
Blir säkert jättefint!

Ha en bra fredag
Kram P

Leamarlené sa...

Hej Camilla..

Håller med dig..november bilden var inte vacker. Måste ju finnas någon kalender som har en fin bild.

Tråkigt att jag inte får se ditt skyltfönster. Du kan väll ta någon bild så att jag får se. Kan tänka mig hur vackert det är...gillar ju din butik så mycket.

Trevlig helg, kram Marlene