torsdag 2 september 2010

Nedräkning!

Yes! Numera 4 dagar kvar till älgjaktsstarten! Kom bara på en sak här tidigare...Älgarna i skogen har ju inte direkt någon markering som dom på skjutbanan har...nä, har koll på läget faktiskt. Men om det finns någon därute som har väldans lite att greja med så får ni hemskt gärna göra en liten älginventering i Vojakkala skogarna...ett litet rött kryss mitt på träffområdet skulle bli perfekt! Skulle ju genast göra saken lite lite enklare ;)Allt som har med inredning att göra har fått ligga på hyllan ett tag... bara det viktigaste i form av mat på bordet, dammsugning av dammråttor & klädtvätt har genomförts hemmavid. Dock har jag säkert 100 ideér...men inte ork att genomföra dom. Min "följeslagerska" är väl på semester eller nåt..;) Nåväl, det ger väl med sig så småningom:) Varav jag idag visar er lite gamla bilder..Ni ska veta att bara att få åter in morgonrutinerna här i samband med skolstart har icke varit någon enkel match direkt..gissa om SNOOZE är min bästa vän! ;) Kan dock bli lite förbannad på honom när jag väl kommer upp & vi irrar runt som yra höns..;)Men tycker ändå det är hyffsat gjort att efter nästan 2 veckor skola så har endast en försening på knappt 10 minuter försigkommit:)
Nästa vecka så är det uppstigning klockan 4...på morron alltså! :)Bilbingo ikväll! :) Men jag har en faslig lust att hoppa in hos pensionärena i stugan på bingoplan! Är så rått & kallt på kvällarna..massvis med medtagna plädar kan ju hjälpa att hålla värmen. Men stugan har ju oxå toalett, så det är ett poäng mer åt stugan iallafall! :) Men kan tänka mig att jag skulle få onda ögat mer än en gång där bland hörapparaterna..vi brukar kunna hålla "halvtyst" i bilen ;) Säger eller händer det nåt kul (ni tror det inte, men det kan faktiskt hända en massa skoj på bilbingo!) så är det mer eller mindre kört.. "Vad sa han för nummer?" är en ständigt återkommande fråga... :) Dessutom så prasslar vi med karameller oxå;) -Vilket kan dämpa hörbarheten emellanåt...

Tyvärr har bingovinsterna uteblivit under sommaren...så alltså, ni kan väl hålla era tummar för oss ikväll?! ;)

Hoppas att ni alla har det väl, önskar er allt gott!
Kramar Camilla

7 kommentarer:

jeanette sa...

for ett nydelig hjem du har! titter snart innom igjen for her var det mye vakkert å hvile øynene på!

velkommen til meg og min side også!

mvh jeanette

gamla skolan sa...

Så fina bilder från ditt vackra hem !! Lycka till med älgjakten ! Ha en skön helg ! Kramar Susanne ♥

Älskade pion sa...

Ja vet hur svårt det är att vara helt tyst på bilbingo nästintill omöjligt.Har varit på några nu i sommar....och vad vi har skrattat.Vi skulle nog inte uppskattas inne hos pensionärerna inne i stugan,vi skulle nog åka ut direkt.;) Kramar Ulrika

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Haha ja du... lycka till på älgjakten gumman! Fast du vet ju vad jag tycker om dödandet! Jaja... jag vet att jag äter kött, men det är BARA från djur som levt ett bra liv och dött i sömnen då dom var minst hundra år gamla ;)

Kram Anita

Anonym sa...

Ответы практически на любой вопрос есть у нас. SEEXi.NET
Так же интерес можно проявить например к "[url=http://www.2nt.ru/go/teets.php]Эротическая игра в насилие [/url]"
А любителям [url=http://www.2nt.ru/go/geyi.php]гей видео[/url] подарок.
И безусловно лучшие [url=http://2nt.ru/go/znakom.php]бесплатные интим знакомства[/url]

Vitt hus med svarta knutar sa...

Hoppas ni tog hem största potten på bilbingot. Jag har aldrig varit på någon form av bingo. Sonen och hans tjej var på bilbingo i somras och råkade tuta på fel ställe. Det var nästan så de fick lämna området hukandes under instrumentbrädan för det var inga blida blickar som följe dem=)

Kan tänka mig att spänningen stiger nu fram till älgjakten.

Ha det gott!
Kram,
Regina

Bohemian sa...

Your Blog is so beautiful and your Home looks so welcoming and serene, I love your decorating style and am enjoying the visit to your posts. The photography is outstanding.


Dawn... The Bohemian