onsdag 25 augusti 2010

Färdig!!

Nu är jag äntligen klar med jägarexamen och alla uppskjutningar som hör till! Flera månaders slit, men nu är jag licensierad högviltsjägare!! :) Fy så skönt!Så om knappt 2 veckor drar älgjakten igång! Då kommer jag att ha min längsta sammanhängande ledighet i år -1 vecka! Väldigt tidig uppstigning på morgonen självklart..men till vissa göromål går det enklare att vakna upp...:)Rensning har påbörjats utomhus...alltid lite deppigt varje år. Ska försöka att lyckas med att inte frostspränga en endaste kruka i år! ;)Olivisarna har fått flytta inomhus, men hur jag ska få dom att överleva vintern återstår ju att se..


Ha det gott!
Kramar Camilla

6 kommentarer:

Glasbitar, lådor och gamla spetsar sa...

Grattis till jägarexamen! Det är både slitsamt och kostsamt. Nu är det bara att hoppas på fina stunder i skogen och mustiga älggrytor framöver.

Ha det gott!
Susanne med glasbitarna

Älskade pion sa...

Grattis till din jägarexamen,duktig du är.;)Kram Ulrika

Hagagården sa...

Grattis till jägarexamen,min man är jakt tokig han så jag vet en hel del om jakt men är inte ett dugg intresserad av det själv,kanske tur det.
Kram o ha en fin kväll.
ninni

Åsa sa...

grattis o lycka till med älgjakten :)
kram Åsa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Stort grattis till jägarexamen!! Vad spännande att delta i din första älgjakt "with licence to kill";-) Jag har varit med på några jakter men bara som bisittare i torn och motare. I tornet blev det inte så spännande så jag somnade=) Det är nog mera pirrigt när man sitter med bössan beredd.

Ha en fin fredag och en trevlig helg!
Kram,
Regina

Anonym sa...

[b]Учительница:
- Здесь мы видим, что крокодил отложил яйца... Кто знает: зачем?
Вовочка:
- Старый он уже... Не нужны они ему... [/b]
Общество Мегаполис Pi7.ru порадовала новым выходом очередного сборника нюансов.
Меня удивила например это "[url=http://www.pi7.ru]Автомеханики [/url]" - Канечно вы можете найти и для себя ворох интерестного
Ну а впрочем лучшее снадобье через скуки это анекдотец.
[url=http://my.pi7.ru/users/katya][IMG]http://www.my.pi7.ru/images/users/photos/medium/c41c918470b6af4c03d94c70acf9755a.jpg[/IMG][/url]