måndag 25 januari 2010

T-bax från storstan!

Hallojs på er Alla!
Då var årets första Formex mässa avklarad, Ooooo så himmelens mycket fint! Man vill ha massor, men tyvärr så finns ju både ekonomiska och utrymmes begränsningar….
Jag hade ju förmånen denna resa att bo tillsammans med Tripple House gänget på hotell. Så hjärtligt trevliga dom är & vi hade superskoj!! TACK till er än en gång!!


(Jeanne dárc living)

Alltså..jag lyckades få ned kameran i väskan vid avfärd..men tyvärr fick jag knappt upp den ur väskan igen..typiskt mig. Så idag blir det inspirationsbilder från senaste numret av Jeanne Dárc Living. Oj så inspirerande magasinet är, finns massor i alla fall som jag inte skulle tacka nej till!


(Jeanne dárc living)

Såna skärmar har jag flera ärvda hemma i källarförrådet (om inte maken eldat upp dom, som med LP-skivorna:() Fiffig idé att göra krukor av dom om dom nu finns i livet än!


(Jeanne dárc living)

Jag & ”nya grannfrun” skulle ju köra upp en bil dom 100 milen på tillbaka resan, vi är välbehållna! Dock var det ganska kämpigt att hålla reda på gällande hastigheter vid fartkamerorna..vi garderade oss & försökte se så snygga & leende ut som möjligt utifall att…


(Jeanne dárc living)

Tankningen var ett litet problem bara…första tankstoppet slutade med att vi fick hämta ut en grabb ur personalen för att öppna tanklocket åt oss…hmmm vi hade snurrat åt fel håll, undras hur vi är funtade..otroligt att vi tog oss hem & inte hamnade i Malmö! Vid andra tankningen så fastnade kortet halvvägs in i kortgrejsen, men efter lite piller med ett gem så lyckades vi avhjälpa det problemet..
Skitskoj har vi haft!! =)

Kolla garderoberna nedan..WOW!


(Jeanne dárc living)

Nu är det nya tag som gäller! Under nästa vecka räknar jag med att en del av mässbeställningarna börjar hitta hit!Måste ju visa er en sån gullig lapp jag & maken hittade hemma på köksbänken. Fanny hade skrivit ett meddelande på eget initiativ & lagt dit en slant från egen plånbok…för att maken hjälpt henne städa upp i lekrummet. Gulligt gjort av en 7-åring eller hur!?

Så sött & härligt doftande....på ingående från Tripple House..så fin present!


Ha det bäst Alla! Kramar Camilla

14 kommentarer:

Rostrose sa...

Hej Camilla, wonderful inspring photos!
And before leaving Bloggetonia for a while I feel I must say "see you soon" to you!
Maybe you've got the time and the good mind to go in for my draw. Would make me happy :o)
Hugs, Traude

Anne-Marie sa...

Halloj!!
Nä men va goo hon är Fanny!!
Har tagit en dust på trimbordet med brolle.Uff helt slut från att slåss!!
kram A-M

C. Tvillingmamma sa...

Härliga bilder!

Sköna o Gröna Ting sa...

Här kommer massutskicket jag lovade i mitt senaste inlägg..., TÄVLING pågång, vill du vara med????
Har du redan hunnit anmäla dig så önskar jag dig Lycka till i tävlingen:)

Ha en underbar måndagskväll och ta väl hand om dig!!!
Kramar i massor...
Marianne

Anonym sa...

Underbara gulliga Fanny, puss puss/mormor

♥ Pia..... sa...

Hej..blir faktiskt lite avis på alla som varit på mässan:)..tänk att få gå där och drömma..eller det kanske man inte hinner!!..fina bilder från magasinet..dax att köpa den alltså..
Pia

Vitt hus med svarta knutar sa...

Skönt att höra att ni är t-bax välbehållna, med massor av nya intryck. Vad mycket fint i nya magasinet. Stora dottern är ute och far och ska försöka hitta ett ex till mig. Vilken rar dotter. Tänk att pappa skulle ha lön för mödan *ler*
Kram,
Regina

Inspiration i vitt sa...

Hej Camilla, ja inspirationen är på topp efter mässbesöken, själv hade jag inte tiden att åka så det var bara att kasta fribiljetterna i sopen :( Vilken tur att ni kom helskinnade hem och inte värre saker hände förstår att ni hade skoj hihi. Så sött av din flicka och så roligt att spara och visa sen när hon är tonåring.
Kram på dig/Ingela.

The Joy of Nesting sa...

Welcome Home Camilla!!

It sounds like you had quite an adventure!! One of the lovely things here in Mexico is there is always an attendant that takes care of filling your gas tank and handling the payments.

Oh I love the pictures from JDAL!!! I am still waiting to receive my January copy. I must order it from a vendor in the USA and then have them send it to me by a courier service. But it is well worth the effort!!

Pattie ;)
Mazatlan Mexico

LantlivsAnette sa...

Åhhh vad skönt att vara hemma, eller hur ? Och vad bra att bilfärden gick bra..
Kan bara tänka mig allt vackert som snart kommer in i din butik..wow..den där lilla presentlådan som du visar, den var verkligen söt !!
Ha det gott
Kraaam Anette
P.s Vilken gullig lapp dottern hade skrivit !!!

Anonym sa...

Åh Camilla vad jag är avis på dig just nu, mässan och allt vackert och sen allt fint som kommer hem till butiken....Hrmm jag skulle nog ha farit i alla fall, för ni kom nog inte ihåg att handla til mig med hihi?

Så söt liten lapp, vad månne bli av den tjejen?

Ha det bra
Kram Pernilla

CaramellePastelle sa...

Så underbara bilder! Det där med lampskärmen var speciellt intressant.

Gulligt brev dottern skrev.

Kram Camilla

Therese sa...

Gud vilken söt lapp, underbart med barn de är så ärliga och påhittiga. Ha en fin vecka Kram//Therese

Mags Romantiska Smycken sa...

Jag försår att ni haft skitkul, vilken resa.
Så fint av dottern, rörande.

Ha det gott
/Maggan