onsdag 6 januari 2010

Badfix idag..

Vi "bara" -18 ute, så en liten prommis utomhus ska man nog kunna genomlida idag..
Men det som måste få min uppmärksamhet idag är nog alla överblivna saker som ligger utspritt i hela huset och som ska till förrådet i källaren.Ja, & så ska badrummet fixas! Jättebadkaret ska lyftas upp och putsas på lite här & var...tvättkorgarna ska vara tomma till kvällen hade jag tänkt mig! (hm..brukar tänka mig det ganska ofta, vet inte riktigt vad som händer efter vägen..)

Ja! & så har vi ju fått nya "näst närmaste" grannar! O så trevligt folk, så kanske det blir en kort språngmarsch över dit också! (ja, ni ser, tvätten redan glömd)Jag önskar er alla en härlig ledig dag! Passa på & vila, för sen är ju "lyxdagarna" slut för ett tag framöver...vi får blicka fram mot påsken nu!:)
Kramar Camilla

4 kommentarer:

C. Tvillingmamma sa...

De e lätt att hitta annat att göra när man har mycket tvätt...men egentligen..måste man tvätta om man kan ha roligt ist? :)

annashusidingtuna sa...

Ja, man får blicka fram mot påsken nu, kanske jag hinner få de äggen jag målade vita förra påsken dekorerade och klara?Vem vet?
Det är mycket man vill hinna känner igen det där med tvätten...jag drömmer om 2 diskmaskiner...
Kram Anna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Har kikat runt lite hos dig och det är så mycket fint du visar. Jag tror jag vet vad du föredrar när det gäller valet i ditt förra inlägg ;-)
kram,
Regina

Vitt är vackert sa...

Men oj vilken ljuvlig blogg du har! Å så fint hem! Har jag helt missat tidigare. Kul att ha hittat hit. Måste kolla vidare, var bara tvunget att säga det först så jag inte glömmer!

Kram Ellinor