tisdag 19 januari 2010

Snart drar jag! =)

Jihaoo! Nu är det snart dax att bege sig söderut:)
& kan ni gissa så trevligt..jag har resesällskap! Jajamensann, min nya "nästnärmaste"-grannfru hänger med!
Så det blir inga ensamma & garanterat inte -tysta mil hem! =)Då är det ju packningen då...jag är en ingen planerande packerska ska ni veta. Då vi åker till utlandet brukar jag, om jag är i god tid, börja packa ett par timmar innan vi åker..men oftast är jag inte ute i god tid & då börjar det packas 1 timme före avfärd!Påminn mig bara kära läsare, om jag senare (när jag blivit rik, det är ingen billig historia att dra iväg 5 personer..huvva!)skriver att vi ska bege oss till den underbara värmen...att mitt pass nog har upphört gälla, och det kan ju vara en stor fördel att ha koll på tidigare -även om jag är ute i god tid med packningen. Jag tror inte att någon myndighet fixar det på 2 timmar..jo kanske ett tillfälligt pass med påföljd att halva reskassan flyger sin kos.Iallafall så åker jag ingenstans utan ett antal scarfar med i packningen! Hemska tanke!Väskorna som synes på bild lämnas nog hemma..för stora som handbagage, samt att låsena kan krångla något från & till..Ja och dessutom så skulle dom nog falla i hundra delar..tror inte att alla flygplatsmänniskor är så vårdande i sin behandling av bagage..Men framförallt skulle nog 9/10 kolla vad jag är för slags märklig typ som använder gammelfarfars gamla väska istället för nån slimmad, modern Carlton. För hur många skulle tänka som oss? -WOW! Kolla väskan!! Nä precis...Mässan..Oj så mycket vackert som jag ska vila ögonen på & njuta av!Så i och med att jag blir borta några dagar har jag icke något annat val än att överlämna pärlhyacinterna och övriga växter i makens våld. (Shit! Han kommer att döda alla mina Myrten!=( )Ha det nu så bra Alla & TACK för att ni besöker mig här! Vi kanske syns på Formex! ;)

Kramar Camilla

14 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken tur att du fick sällskap, det blir en lång resa hem. Och det var mycket fint med spets du ska packa ner, hoppas det blir en toppenbra mässa nu.
Ha en bra resa
Kramar
AnnaMaria

Inspiration i vitt sa...

Ha det så trevligt på mässan, så fina bilder du bjuder på, gamla resväskor är bra till mycket men kanske inte att resa med dårå. Kanske jag åker på formex, har inte bestämmt mig än.
Kramar till dig/Ingela.

LantlivsAnette sa...

Åhhhh ha det nu så himla kul..och vad bra att du har sällskap upp, toppen att hon kunde komma !!!
Men himmel Camilla, vad många ljuvligt vackra sjalar du har !!! Wow...
Ha det gott
Kraaam Anette

Anonym sa...

Nu måste du lova mig att spana och kika och "handla" åt mig med, tyvärr så blev det ingen mässa för mig....snubblade nästan på mållinjen känns det som.
Vilken tur att du fick med dig resesällskap, dåkommer bilresan kännas lite lättare för inte kan det vara roligt att köra själv hela resan!?

Ha det så roligt och kör försiktigt
Kram Pernilla

Nordingården sa...

Vilka snygga väskor! och sjalar! Jag älskar sjalar! Och du har så mycket fint i bloggen o hemmet, känner att jag missat en del och tar lite at taigen, det får jag gotta mej med medan ni sitter på planet: ) trevlig Sthlm-resa Mari.

C. Tvillingmamma sa...

Hoppas du får de trevligt!

CaramellePastelle sa...

Ljuvliga bilder, och visst har du rätt i "hur många skulle tänka som oss?" Haha, jo, ibland får man ju misstänksamma blickar från folk. Ja, det bjussar vi på, eller hur? Vår inredningsstil är ju ändå så billig(inbillar jag mig iaf.)
Kramar från Camilla

Helen sa...

Hej!
Vilka fina spetsar du visar och väskorna skulle min man framför allt bli avundssjuk på. Han vill ha en sån och göra om till cd-ställ. Ha en trevlig resa och ha så kul på mässan. Jag ska också dit.
Kram/Helen

MiaMaria sa...

Hejsan o tack!

Nu har jag fått texten översatt av en svenska som bor i Italien...

Ha nu det så gott på Formex....

MiaMaria

Mom´s kitchen sa...

alltid roligt med sällskapet! Uppskattas av mig iaf ;)
Vilka fina spets&tyg du visar - mycket härlig ögongodis!
Min man var fascinerat av att blommor kan tåla SÅ mycket, så håller tummarna att dina blommor är lika "duktiga" ;)
kramar och trevlig resa! Olg@

Rostrose sa...

Wonderful luggage! Have a good journey ;o)
Kram, Traude

Vitt hus med svarta knutar sa...

Chica resväskor, vackra tyger och underbara sjalar, såå fint. Bra med resesällskap på din långa bilresa. Med önskan om att mässan varit rolig och givande.
Kram,
Regina

Jaana sa...

Oh my God! This is my first time in your blog and I have to say Im in love! Its so pretty and lovely! I have to become a reader so I can keep up all the beautiful things that are happening in your home!

Härlig hälsingar från Kajana, Finland!

- Jaana från "hem i Kainuugatan"

Nilla sa...

vad jättefint du har det och vad fina saker. Den vita gamla dörren i köket är ju underbar. vad du kommer på. Kul att se allt fint. Ha det så bra//Nilla