måndag 1 juni 2009

Tack gode gud för Pronaxen!

Tjenixen Alla!
Ett litet meddelande till er bara att jag lever...men med nackskott, förlåt jag menar nackspärr, (säger alltid fel) eller inflammation...efter en njaaa..inte helt så nykter cykelresa under helgen...är det straffbart förresten?? kanske bäst att kolla upp det innan jag förklarar närmare...

Har så fina grejer som ska fotas därhemma, gör det efter några tabletter pronaxen ikväll & visar er imorrn då jag förhoppningsvis är mer böjbar i nacken, jobbigt med tangenterna förstår ni!

Ha det gott! Kramar Camilla

8 kommentarer:

Maria sa...

Åh stackars du! Det är inte kul att ha ont i nacken! Ta hand om dig nu! =)

corrina sa...

Å krya på dig. kram

Älskade pion sa...

Så det kan gå.... ;)Hoppas att du känner dig bättre snart. Må så gott! Kramar Ulrika

Vita-hjärtan sa...

Väntar med spänning på vad det är du ska visa! =) Hoppas att du snart känner dig bättre! Kram Evelina

Angels, roses & white homes sa...

Hoppas verkligen att du inte fått nackskott!!!!!!! Jag vet hur det är att ha nackspärr gud det är sååå jobbigt. Hoppas du blir bra snarast. Kram Christa

Anki sa...

Ja, du ser! Det där med att cykla, det är ju rent livsfarligt, hihi...
Hoppas du kryar på dig snart!

Stor kram! Anki

Roberta Granada sa...

Hi, I love your blog, I have a blog on tb craft in general and now I'm offering my readers to download the magazine found the net, http://agulhaetricot.blogspot.com, visit me, and also appears in my online shop Maison Carré by Tita, http://maisontitacarre.blogspot.com, kiss.

Anonym sa...

hahahaha.hm men du sa ju att det inte blev så mycket dricka av...... och tydligen så var det nåt du inte berättade om hemresan :):)

tant aegnes