onsdag 17 juni 2009

Silvia-vink, Brucan & Hittekatt

Jisses, vilken kombination i rubriken, fast vad vet väl vi, hon kanske lyssnar på Brucan??

Hallojs på Er Alla!
Oj, så länge sedan jag varit in här...har haft fullt upp med jobb, hushålls-och trädgårdsskötsel, samt att "vila upp mig" efter semestern:)
Zink-badbaljan har flyttat hem! Och myggen oxå! Fy alltså, det gäller att vara snabb på att plantera, annars är man sönderstucken!
Bilresan ner till Stockholm förflöt oväntat väl, det är ju trots allt 97 mil att åka.. Då det lät som mest illa där bak i bilen var då vi efter E4:an mellan Bygdeå och Umeå upptäckte att Fanny B saknade sin kudde...maken kom till slut på att han lagt den på biltaket under vår fikapaus i Bygdeå... hon blev lovad en ny kudde..
Vi har förresten bott i Bygdeå för 10 år sedan, under 1 års tid, innan vi flyttade högre uppåt landet. Vi brukar dra en cruisingtur genom byn när vi ändå passerar & spana in vårt gamla hus..åhh, dom fina äppelträden är kvar på tomten, gissa om jag saknar dom!

Det första & största målet med resan, mitt mål iallafall;), var ju Bruce Springsteen på Stadion!!! Torsdagen var reeegnig & kall, stod i kö från 15.00...gissa om vi var blöta!
Men hörnini..lockilocki neråt...

Haha! Inne som 451:a på fredag, efter köande från halv 11! Tänk vad man pratar & lär känna nya människor i köerna!:)
Å vet ni, 10 CM från ett smek på Bruce under fredag kväll!!!;) Verkligen värt att köa för det, & tur att maken den mesta tiden, precis som jag befarade, höll till i öltältet, om jag nu syntes, vilket jag verkligen hoppas att jag inte gjorde, på storbildsskärmarna, han behöver ju nämligen inte se allt frugan sysslar med;)

Men hjälp! trodde allvarligt att jag skulle tuppa av efter halva första låten, därframme kan man ju verkligen inte var stilla, utan det är hopp upp & ner-jämfota & hands in the air som gäller! 3 timmar!
Bilderna tog jag under söndagens konsert, inte alltför långt ifrån då heller! Typ 1 meter från främre delen av scenen eftersom det känns som att bli överkörd av en ångvält typ, om man inte hänger med strömmen framåt..
Kolla vad skräpigt när det roliga är slut!

Grönan hela lördagen...Mamma Boberg(jag) och syster började lätt med bergochdalbana...Extreme...och avslutade karusellåkandet med INSANE! Jisses! Himmel! åker nog den inte igen...Tekopparna avslutade barnen med, den klarar jag verkligen inte av! Usch, snurra runt så där åt "fel håll" bättre upp & ner i sånt fall...

På hemvägen mötte vi självaste kungafamiljen i egna höga personer, tyvärr blev bilden på dom så suddig eftersom jag "Silviavinkade" samtidigt som jag fotade...ni får nöja er med några av hästarna i följet!


Massor med nytt har anlänt till butiken, Linda lägger in under nyheter allteftersom hon hinner. Nu är det mycket att göra med alla "fröken presenter"
Nedan, en tjuvkik på en del av min nya "trädgårdsdekoration"...krusidulligt...
Den är faktiskt till salu oxå, ska visa er helheten nästa gång!

Titta här...visst är hon sööööt!
Vi har en hittekatt hemma hos oss just nu, hon hade flyttat in medans vi var på semester. Hungrig, vet jag...& misstänker jag, -gravid!

Jaja, hon får bo hos oss tillsvidare, katthemmen har överfullt så alternativet är avlivning...hoppas att ägaren hör av sig! Polisen var hem till oss & läste av om hon hade något chip, men nej, inget sånt, däremot har säkert grannarna fått något att prata om..-POLISBILEN var på Bobergs gård!! Alltid något för dom att fundera över:)

Nu vill jag önska er Alla en trevlig midsommarhelg!
Kramar Camilla

9 kommentarer:

Mamma Millan sa...

hej hej...mycket kuligt du visar...självaste konungen med ;)

söt missa...så det väntas små kiddos...gulligt!!

kram millan

Vitt o Vältummat sa...

Gullig katt. Hoppas ägaren dyker upp.
Kram/Åsa

maria sa...

Åh så härligt med en semestertripp och konsert=)
Här är det också massor med dessa eländiga mygg...jag blir galen när man inte kan gå ut utan att bli täckt av dom!
Hoppas du får en bra midsommar=)

Älskade pion sa...

Du verkar att ha haft riktigt trevligt,kul.Vad fina blommor du har planterat. Ha en trevlig midsommar du med. Kramar Ulrika

Anki sa...

Hejsan!
Vilken kul tripp ni har varit på!!
Å du har oxå ett zinkbadkar!?...jag blir inte så lite avis *ler* Vill oxå ha!!

Ha nu en fin midsommar! Kram kram Anki

Underbara Hem I En Ladugårdsbyggnad sa...

o vad du har vart på mycket trevligt ,sånt är kuligt
önskar dig en trevlig Midsommar
kramis

Vita-hjärtan sa...

Vilken resa! Söt liten katt som flyttat in och antagligen har ni huset fullt av söta små kissungar snart..:)
Hoppas er midsommar blir fin!
Kram Evelina

Frida sa...

Hej Camilla!
Så du har sett ¨The Boss¨ nu. Det verkar som att du är nöjd med konserten. Jag kunde inte heller sitta still fast vi hade sittplatser.

Önskar dig en trevlig midsommar!
Kram Frida

Anonym sa...

Hallojsan!

Här händer det mycket.....och det mesta värkar ha varit roliga saker.

Hoppas att ni har en skön midsommarhelg.

Kram Pernilla