måndag 22 juni 2009

Min fritidsplacering...

God måndag på er Alla!
Jag hoppas att ni har haft en trevlig midsommarhelg!





Vi åkte, i vanlig ordning till "byn", campade i mor & fars husvagn på deras gård..Jag verkligen avskyr camping, men det är ok när alla bekvämligheter finns på några meters avstånd:)
Vi åt god mat, badade vedeldad utebastu (jag duschade självklart inomhus!), grillade korv & drack gott i deras grillstuga.
Nytt för iår var...Vattenkrig!
Liten som stor, alla var med! Så med 20 vattengevär i omlopp så var inte en endaste människa torr efter 30 sekunder..jo, förrutom min äldsta farbror som har ett nyopererat knä, satt i en fredad zon..-till en början, för när jag försökte gömma mig under trädgårdsbordet blev även han prickad. Ja jisses, alla blev som barn på nytt..det urartade dock mot slutet, då några fick tag på vattenslangen..och påfyllningsbaljorna tömdes...en över mig..





Här syns min blöta bror...& gulliga vovsingen Hugo. I bakgrunden till vänster syns bastun & grillstugan..Kolla vad skräpit & blött...
Ja oj så blöta alla var, men himmelens skoj hade vi!

Förra veckan var det gäddfiskefestival här i Kalix. Maken, äldsta sonen, 2 av mina kusiner och systers sambo var med, kolla själva..





Hihi maken som inte gillar att vara med på bild hamnade på mittuppslaget i tidningen...han som ser ut att krampaktigt hålla sig fast i båten är min systers sambo..haha Magnus!
Tyvärr blev det ingen stor firre denna gång.

Kolla nedan så otrevlig våran övre altan ser ut...





Usch ja, vi har börjat (hmm läs maken) att byta ut överliggarna på altanräckena...nu är det slipdamm överallt! Men det positiva är att maken frivilligt gått med på att måla allt vitt, nog mycket gult på vårt hus tycker jag.

Under tiden han slipar och innan det är dags för mig att fatta tag i en målarpensel håller jag gladeligen till här nedan!













Den är ju då oxå till salu, min, eller ja, butikens härliga soffgunga...vi lägger in den på nätbutiken inom en snar framtid. Jag sitter & njuter i den på min fritid tillsvidare!

Nä, nu är det dags att fortsätta jobba, 3,5 veckor till min nästa korta semesterperiod..

Ha det bra Alla! Kramar Camilla

10 kommentarer:

Helena sa...

Vilka ljuvliga bilder! Vattenkrig låter som ett roligt inslag! Hihi! Ha en skön vecka! Kram Helena

Daisy sa...

åhh vilken vacker soffgunga, den hade jag gärna haft i min trädgård! :)
Va roligt det låter med vattenkrig..
Kram

Vitt o Vältummat sa...

Hade gärna velat se makens min men jag fick bara en ram...Kan vara min dator det är fel på...
kram/Åsa

Älskade pion sa...

Ja ni verkar ju ha haft en "blöt" midsommar i all bemärkelse. ;)Vilken otroligt vacker gunga,vill ha.Ha en bra kväll. Kramar Ulrika

Underbara Hem I En Ladugårdsbyggnad sa...

vilken soffgunga, det var den finaste jag har set kan jag säga, urläcker
kramis

jakt,skor,barn,inredning sa...

Härligt med vattenkrig! Här hade vi snöbollskrig en galen tradition men rolig. Nilla

gamla skolan sa...

Låter som att ni haft en rolig midsommar !! Den där soffgungan är inte dum , förstår att du njuter i den och särskilt med den utsikten ! Kramar Susanne / den gamla skolan

nettans lantliga hem sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anki sa...

vad fint ni verkar haft det! Vattenkrig låter hur kul som helst!
Men vilken vacker gunga...skulle passa perfekt här hos mig vid vattnet! Men man kan ju drömma...den är väl dyr så jag får sälja min själ eller nåt, haha...

Jättekram till dig!

Anonym sa...

Halloj bruden!
Fullt upp hos er med ser jag....det kommer bli jättebra när det är klart, målning och slipning och ¨ja du vet vad jag menar.

Ni verkar ha haft en skön och rolig helg, vi hade det oxå väldigt trevligt, god mat och dryck trevligt sällskap och dans runt midsommarstången.

Ha det gott
Kram Pernilla