onsdag 13 maj 2009

Blink blink!

Hej på er alla!

Ja ni, allt ska man vara med om...tanken slog mig igår då jag låg & fick mina ögonfransar permanentade(!),det är nog tur ändå att karlarna inte alltid begriper vad vi qvinns sysslar med:)

Men nu efter färgning & böjning känner jag mig ganska plingeling innan ens john blund dragit! Så det är faktiskt värt permanentvätske-lukten som än sitter i...näsan & ögonen sitter ju liksom ganska nära varann..

Den här årstiden är jag verkligen avis på er lyckliga som bor söderöver...blommande träd...jag kollade nu på morgonen och våra björkar har lite, pytte lite gröna knoppar, så för oss dröjer det nog ett bra tag ännu innan vi kan njuta av hägg & syrén. Körsbärsträd? Undrar om dom ens överlever här uppe? Pernilla??

Idag ska jag fortsätta med fönsterputsningen i butiken, jättebra med många & stora skyltfönster, men ojoj så mycket putsande det blir!

Några bilder från butiken..

Tycker ni det ser rörigt ut? Det är så jag vill ha det!

Jag vill inte ha "alla samma saker på samma plats", utan jag tycker det är mysigare så här.."5:e rundan man går hittar man nya saker".
Denna fotografering var dock ett verkligt hastverk, ska fixa lite fler & bättre bilder & visa er senare.

Jahapp dax att ta med sig dom nya ögonen & dra till arbetet!
Ha det bra! Kramar Camilla

5 kommentarer:

Älskade pion sa...

Lyckliga dig som har en sån fin inredningsbutik,det är något jag också går och drömmer om.Men först ska jag gå min floristutbildning.Synd att man bor så långt ifrån din fina butik annars skulle jag komma på stört.Hoppas att du har haft en bra dag(med nya ögonen) ;)
Kramar
Ulrika

jakt,skor,barn,inredning sa...

Att ha rörigt i en inredningsbutik är smart. Precis som du säger behöver man gå flera rundor och man hittar nåt varje vända. kallas merförsäljning, hi hi. Vi har en butik här i uppsala som heter fullerö dom jobbar lika. Det är ju ändå en organiserad "röra " du har . Nilla

Carina sa...

Hej

Vilka fina bilder.
Jag gillar att gå in i en butik och det är lite "rörigt".
Man kan gå och plocka och titta flera gånger och bara hitta nya saker hela tiden.
Ha en underbar dag.
Kram

Caroline sa...

Jättefina bilder. Ha det bra!

Clea sa...

oh, kan jag få flytta in i butiken eller ditt hem *valpögon*