torsdag 2 april 2009

Vackra Pärlhyacinter..

Hej på er alla goa & glada, Jag hoppas att allt är väl med er Alla!
Omrumstrering råder fortfarande(någon som är förvånad?!) hemma hos oss...





Pärlhyacinterna är ju så vackra & våriga så några stycken var jag ju tvungen att införskaffa:) Maken säger dock att INGEN ÄR TVUNGEN att inhandla blommor...johodå sa jag! Men inte så konstigt att han inte begriper sig på sånt..vad vet väl jag om alla tråkiga snickargrejsor som han måste(?) ha...?? Frågan är ju om han blåser mig?? Så skulle jag aldrig göra iallafall;)




Igår parkerade jag & maken varsin solstol i garaget(!), jo för här är så soligt, (mamman i familjen B älskar ju solen;)) men sååå blåsigt!
Ja, då är det bara att öppna garageporten & backa in solstolen & rumpan i lä...





Jaha..hyacinterna, det tar ju en stund att "ställa in dom" bland resten av grejerna..& mitt i allt placeras ett litet trädgårdsbord i köket i väntan på snösmältningen...nämen ojdå, så trevligt, men vad tusan ska ställas därpå då? Ja så det är bara att börja om från början igen:)





Nä allvarligt, det här börjar att kännas en aning övermäktigt för mig..phu, synd att jag inte har något bonusprogram, hade ju haft råd att hyra in en & annan städerska..










Små söta vita porslinsägg...Zinkägg...Vackra zinkkransar...


Usch usch..under helgen brann en av våra vänners hus ner till grunden..allt är borta, så hemskt.
Vi har en brandsläckare..någonstans. Måste ta tag i saken & sätta fast hållaren på väggen vid källartrappen så man hittar den om, gud förbjude, det börjar brinna, tror ni förresten att man kan måla den vit? eller är det kanske överkurs?

Skidtävling idag..min dotter ska staka sig runt spåret, Heja Heja Fanny!! Självklart ska mamman stå & fota & vifta vid spåret!:)




Glaskupan dekorerad!


Nu får vi hoppas att helgen bjuder på fint väder, då körs skotern upp på bilsläpet & vi drar till Haparanda för skoterfärd med "Vojakkalagänget"! Men ni ska se, bara för att jag är ledig lördag så blir det snöstorm eller nåt eländigt.. Jag brukar på lördagarna jag jobbar förvarna kunderna i butiken att dom ska passa på att vara ute i solen för klockan två när jag slutar mulnar det på..tyvärr brukar det oftast stämma också:(
Jag passar på med detta inlägg att önska er alla en trevlig helg!
Kramar Camilla

14 kommentarer:

Villa Carl Larsson sa...

Lika vackra bilder som vanligt. Man bara njuter :)

Och rumpan i lä det måste man ju bara ha om man ska kunna njuta i solen. Det ska ju liksom kännas varmt och härligt och inte tvärt om. Det var helt ljuvligt väder igår. Jag var ute på en promenad. Jag har inte balkongen i söderläge så kunde inte sitta på den tyvärr så då får man njuta av solen på annat sätt. Rumpan fick jobba istället haha.

Ja det där med att shoppa och att man är tvungen att ha något är nog nåt som karlar aldrig kommer att förstå sig på. Känner igen det hemma med min egen sambo och även med andras. Men elektronik det satsas det på.. hmm.. *blink* Nå väl.. han blir nöjd ändå varje gång det kommer hem nåt nytt. Det blir ju fint.

Nu har jag babblat färdigt. Kram från mig

Roses & Angels sa...

Så underbart vackra pärlhyacinter och bilder du visar idag. Hoppas du har en fin dag Kram Christa

Vita små hjärtan sa...

Så mycket fint du har att visa! Ha de gott!

MiaMaria sa...

Här var det vacker och vårfint...och mysigt att sitta i lä och lapa sol....

Och vilken mysig resa ni ska göra....

HA´det så gott och hoppas att ni får det bra på er lilla tripp...
MiaMaria

Anonym sa...

Haha Jobbar du och jag likadant...? för så fort jag är på jobbet ( vilken tid e´det än är) så skiner solen och så fort jag är ledig ja då.....MULET eller storm eller....
Så fin tdu har fixat till det och hälsa din man att man MÅSTE köpa blommor för det finns vissa som ska leva på det ( som jag!)
Jomänsan jag har snickrat hyllan alldeles sjäv...ritat, mätt och inhandlat virke samt sågat och skruvat ihop den.
Duktig...ja det vet jag inte , tror att dom flesta skulle fixa en sån, jag har tänkt snickra till några snygga fönster luckor med ihåliga hjärtan i, vi får se när det blir en stund över till det:-)

ha det bra gumman
Kram P

Gårdsromantik sa...

Hihi!

Jag rumstrerar om mest hela tiden ... men det ger som dåligt resultat! ;-)

Smart att sola i garaget - det kanske man skulle pröva - för nu är jag lite less på snö och blåst!

Så ruskigt med husbranden - maken gick en brandkurs - ja hur man släcker - så nu har vi tre illröda brandsläckare och filtar väl synligt i köket - kan de inte göra vita släckare!!!

Kram Maud

Millygarden sa...

Vackra bilder.....svag för dessa pärlhyacinter! Hoppas att jag får mina att överleva ute i trädgården!

Klart vi är tvungna att köpa blommor ibland! hälsa gubben det!

Kram Marina

LantlivsAnette sa...

Ohhh så fint du pyntar Camilla !!
Ljuvligt...
Japp, jag var i London...hii..hii..
Och du ser att jag även säljer skåp o annat på blocket, nu jädrans är jag igång, rensar och säljer.. gör plats för jag vill renovera köket NUUU !!
Jag kom nämligen på den brillianta ideen, att bygga ett gammeldags skafferi där det vita skåpet står, så det vara bara att slänga ut det på blocket, nu är det sålt så det är ingen ide att ångra sig, jag slängde även ut min uuunderbara järnsäng som stått i förrådet i jaa, typ 10 år nu..det är bara att inse att mina döttrar inte vill ha den..så jag sålde den igår..men jag låter den ligga kvar på blocket tills de hämtat den, för säkerhets skull..
När ska jag hinna upp till dig ? Jag jobbar ensam nu idag o hela helgen...Jag vill ju ha den lilla madonnan, jag börjar lite försiktigt med den lilla, jag har ju inga madonnor..
Kan du lägga undan den ?
Ha nu en toppendag
Kraam Anette

LantlivsAnette sa...

Finemang !!!
Kraam

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Tack för dina vackra bilder. Jag lägger in dig i min blogglista - hoppas det är ok?
Ha en trevlig helg - skynda långsamt;-)
Carin

Anna-Leena sa...

Underbart ljuvliga bilder du visar man kan titta på dom hur länge som helst.
Pärlhyacinter tillhör en av favoriterna här hemma dom är så vackra.
Usch vad hemskt med husbranden vi har en brandsläckare undertrappen. Kanske inte så bra att måla den vit försvinner väl i den vita inredningen...hihi.
En liten fråga:
Vet du när & om du får hem blomsterställningen?? Såg att den var slut.
Sen tänkte jag höra min mamma åker upp till överkalix i morgon så jag har skickat henne på en shopping tur till dej. Men jag tänkte kolla om jag kunde lägga en best & så kommer hon till butiken & hämtar & bet det skulle det funka???
Oj nu blev det mycket!!!
Kram Anna-Leena.

Skatan sa...

Vilket oerhört vackert litet hjärta med blad...

Önskar en fin helg.

Anna Skata

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Hihi ja Camilla det är ju som om vi nästan påskshoppat ihop ;) Ja jag kunde inte heller låta bli att köpa hem några pärlhyacinter och porslinsäggen!
Du hade påskpyntat helt underbart!

Haha ja men anställ mig som städkärring... fast det är nog ingen bra idé! Ja inget skulle bli gjort, jag skulle bara gräva runt och förvärra röran =D Nä skämt åsido, fy attan sååå skönt att allt är klart!

Men vilket kanonväder vi har haft idag! Ja vi har formligen bott på isen! Grabbarna har pimplat men inte ett napp! Alltså dödens älv! Har du något bra pimpeltips (då syftar jag på fisk=)) i närheten?

Kram Anita

Mia sa...

Hej Camilla! :)

Jag undrar om du behöver någon sommarjobbare hos dig under sommaren? :)

Kram, Mia.