onsdag 15 april 2009

Knappt 1 månad kvar!

Ojoj rubriken låter som att jag skulle vara gravid..är det verkligen inte! Skulle inte palla en 4:e gång...Nä jag menar ca 1 månad till islossningen.I hallen...


Investerade i några lotter där vi ska gissa datum och klockslag för när älvens is går...förra året gick den 7 maj, var faktiskt bara 1 timme ifrån rätt tid, men det finns många många som bara är minutrar ifrån så vad hjälpte väl det, ingen vinst till mig...men hoppas hoppas att islossningen går mer undan i år, har absolut ingenting emot att den drar redan nu!

Så härligt väder vi har! No problemas att komma igång på morgonen, dock har vi minusgrader på morgonen så det blir ju ingen kaffetår utomhus än...

Ljuslykta nr 2 bor hos oss nu (den nedan)..den är härifrån..


Vet inte vad jag tänkte på när jag inte inhandlade 2 direkt..tur att Anette hade kvar en!

Det har varit en otrolig åtgång på madonnorna i butiken, men fler är beställda! Det kommer dessutom 5-6 ytterligare modeller och storlekar! Meddelar här när dom finns hos oss!


Den här lilla hyllan fyndade jag för 1 krona! Den var väldigt brun och väldigt ful då...vet dock inte än vart den ska placeras, men målad, skavd & klar är den iallafall!

Någonstans får den väl alltid plats:)

Dax att jaga upp barnen ur sängarna & dra till skola, dagis & arbete!
Ha det bra Alla! Kramar Camilla

12 kommentarer:

Krydda Livet sa...

Så fina och mysiga bilder du visar alltid :) Jag hoppas för er skull att islossningen sker snart också. Men det vore inte allt för otroligt om den gjorde det snart va eftersom vädret är så fint. Kommer tidigare och tidigare tycker jag. Lycka till med gissningen :)

Kram Josefin

LantlivsAnette sa...

Halloj där..jaa, du, datahaveri är inte kul, himmel vad man är beroende av datorn..!!
Tur att man har en på jobbet också..;)
Sååå fina bilder du visar, och lyktan, jaa tur att du har två nu..
Min madonna har inte funnit sin plats ännu, har inte haft sån lust att pynta på sistone, men den är sååå fin, ska nog köpa nån till av dig sen...
Så ni ska prova på att ha hund..vad roligt, men det är som du säger mycket jobb med en hund...mer än man nånin kan tro..
Ha nu en toppendag
Kraam Anette
P.s du frågade om mamma tidigare, hon ska få första behandlingen nu på Torsdag, hon har opererat in en port, som en slags knapp, det gjorde hon igår...

Anonym sa...

Halloj vännen
så fint du har pyntat (som vanligt!)
Vad spännande att få se din "nya" trädgårds grupp, blir säkert jättefint!

Jag väntar oxå på ett "gäng" madonnor.....

Ha det bra i solen
Kram P

Hjerterom sa...

Så fint du har pyntet!
Likte godt de tøffe lyktene :)
Nydelige bilder du tar :)

Klems Siw

Frida sa...

Hej!
Hoppas du har haft en bra påsk!
Vilka vackra bilder du visar så fina madonnor.

Kram Frida

gamla skolan sa...

Vackert ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Boningsljus sa...

vilka fina bilder, verkligen ett fynd för hyllan blev jätte söt. Kram och ha de så bra/ Sussi

Vita små hjärtan sa...

Oj så fint o smakfullt du har det! Ha en bra dag!

Pockethexan sa...

Hej Peter Olofsson heter jag som skriver dessa rader på din fina och trevliga blogg. Det jag nu gör är kanske inte helt okej i bloggvärlden, men ibland så måste man få göra små "fulingar".
Ja, vad gör jag för "fuling" då, ja bli inte orolig, det är inga konstigheter, jag håller på att "ragga" folk till mi "Lilla Frus" blogg" Men "Herregud" männsika! kanske du då tänker kan hon inte göra det själv? Nej, faktiskt inte det är där problematiken ligger, hon är ryggskadad efter en svårare förlossning, 3:e barnet; sedan 15 år tillbaka så är hon till största delen sängliggandes. (ja, nu går det ingen nöd på henne, hon är ju gift med mig, en alldeles förtjusande liten man som pysslar om henne i princip dygnet runt).
Ja, problematiken är ju att hon har lite svårt pga av smärta och medicinering att vara och arbeta med datorn lite längre tid, så nu spar jag in en massa jobb till henne genom att kommentera inne hos dig. Självklart så sköter hon kontakten helt själv med dig om ni "tivs" tillsammans och du gillar litteratur, det är i princip det enda hon kan göra är att läsa och sitta/ligga vid datorn. Idag har jag gästinläggat hos henne, men det brukar jag inte göra, hänt någon gång bara. Men nu tänkte jag överraska henne med att nästa gång hon öppnar sin blogg så "kryllar" det av glada tjejer som vill boktipsa eller bara skriva om livet, smärta och elände i största allmänhet(ler). Nej, så illa är det inte, Hexan tycker om att se till det "friska" hos människan! Dagens inlägg handlade om fornnordisk mytolgi och det passar henne perfekt, hon är en riktig "vikingahuldra"!
Ja, stollen som skriver dessa rader heter Peter Olofsson och bloggr normalt på www.oumberligating.blogspot.com
PS: Det blir lite av massutskick denna kommentar så det kan hända att du "drabbats" av familjen Olofsson förut och gillade du inte oss då, så kanske du inte gör det nu heller så strunta bara i att kommentarssvara, fast då går du miste om mycket för trevligare människor får man leta efter, ja, ialla fall när det gäller min Fru, jag är väl som män är mest "grymtande" och "hungriga"!
Nej, som sagt nu ska jag inte stjäla mer utrymme i ditt kommentarsfält, läser alla bloggar som jag skriver detta i, säger det igen fin och trevlig blogg!

Nygammalt sa...

Islossning...ha ha, och vi bor i samma land? *fniss*. Håller tummarna för din skull då.

Så mkt fint du visar hos dig, vilken tur att du fick tag på ytterligare en fin lykta. Det är så förargligt när man ångrar sig och de inte finns kvar.

Förstår att madonnan gick åt, tur att jag hann passa på då =) Den är sååå fin. Och de är alla andra grejerna jag köpte hos dig också.
Kram.

Nygammalt sa...

Hej vännen!
Såg just ditt mail, så nu har jag betalt in pengarna till dig.
Kram.

Elin sa...

Hej camilla...

Så fin blogg du har, och du verkar ju ha otroligt fint hemma hos dig...

Önskar att man hade samma kunskaper och intressen...

Mvh. Elin