tisdag 20 januari 2009

3:e gången gillt!

haha, kommer ni ihåg hur jag fick städa undan julen för ett "hemma hos"-reportage för att sedan ta fram den igen?
Gissa vad...nu ska den åter fram..men för ett mycket gott ändamål..Birgitta Wiik Lindvall och Linda Wikström kommer hem till oss för att göra ett julreportage för tidningen LANTLIV! jepps! bara att leta fram julskivorna igen för att försöka finna lite julstämning...Ska skicka iväg maken för grananalys..dock inte uppskattat av honom, men som jag lite fräckt tipsade Petra, Romantiska Hem om...:vi sitter på nåt vi kan förhandla med;)...å se bara! Hon fick karln till att börja renovera hela deras hall! Så tjejer, lägg det baki örat!;)



Kolla in schäslongen! Ooooo såg den hos Sia, den är ju bara sååå fin! Gissa om jag är sugen! I serien finns också soffa, fåtöljer med fotpall, karmstolar...ska köpa trisslotter idag tror jag...



För denna vackra duk från Nyblom & Kollén behövs dock inga trisslotter. Vi har fått in dom till butiken. Dom finns i 150x150 cm och 45x45 cm...så fin grå!

Har påbörjat ett pysselhörne-projekt hemma, självklart ingår vit färg, tyvärr oljefärg eftersom blandannat skrivbordet är involverat. Det tar sååån låååång tid mellan målarvarven. Dock är det viktigt hos oss att det enkelt ska gå att torka bort färg, pizzaslams och klistermärksrester från våra ytor...kidsen hinner med massor när man minst anar det!
Synd att jag inte var mer alert i skolan på högstadiet när dom införde datalektioner..1 timme i veckan hade vi tillgång till datorer, tänk vad det har ändrats! Ja, iallafall så tyckte ju jag och min bästis, åttor som vi var, att det var mycket trevligare att infinna sig i gymnasiets lokaler & "spana" =). När vårterminen gick mot sitt slut kom vi på att det trots allt kunde vara bra att infinna sig på lektion med tanke på dom stundande betygen som skulle delas ut...Men vet ni, vi blev utkörda av läraren, han påstod att vi inte gick i den klassen! ojoj vi måste ha missat massor med timmar.
Oj, nu "drog" jag iväg, anledningen till att jag inte borde ha missat tangentbordsträningen är för att mina älskade barn klottrat med svart spritpenna över alla tangenter där hemma. Det är som lotteri när jag skriver framför den datorn!





Nu när jag ändå är igång kan jag ju berätta om när min dotter, då 3år, hämtade bilnycklarna från nyckelskåpet...hoja hoja...Vi fick besök av nära vänner som undrade vad som hänt med garaget... Förstod vad dom menade när jag ställde mig i vardagsrumsfönstret och såg gräsmattan på andra sidan garaget, alltså genom garaget!
LillFanny hade kört mammans bil & tryckt ut en hel sektion av garageväggen!
Ja allt slutade väl, ingen kom till skada & Fanny skyllde på "pojken", en liten Mollgan som hon hade, kanske i hennes fantasi eller en riktig "spökpojke"...
Vår dotter har alltid varit väldigt företagsam...som när hon skulle hjälpa pappan att laga båtmotorn...hihi, när pappan skulle skruva ihop motorn igen hade hon slängt alla skruvar & muttrar i älven! Det var bara att hämta fram cyklopet! Oj, nä nu nog om barnens strapatser, fortsätter en annan gång, finns massor att berätta, borde göra som Emils mamma, skriva upp allt!

Bäst att fortsätta jobba nu så inte Linda tycker att jag är en alldeles för lat chef när hon kommer & jobbar senare..=)

Ha det bra Alla! Kramar Camilla

12 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Vilken tjusig schäslong!

Jag har ju en gammal - men när skall jag få tid att klä om den...vad man samlar på sig projekt!

Kram Maud

gamla skolan sa...

Oj , så fint ! Ditt zinkkar är också verkligen helt underbart !!! Kramar Susanne / den gamla skolan

Nygammalt sa...

Ha ha, såna roliga historier du sitter på! Fast antar att de inte var så roliga just då...

Superfina saker du visar. Kanske ska ta och köpa mig några trisslotter också.

Kram!

Vitt och nött sa...

haha vilka historier! :)

Å va fin schäslong! ja förstår att du gillade dom!

ha de bra!
kram

Anonym sa...

Grattis!!!
Det kommer att gå super duper och vad kul för dig (er..) att ni får uppleva ännu en jul så tätt inpå..., hihihi.
Schäslongen hade jag inte tvekat på, jo möjligen prislappen i så fall!?!?
Lycka nu till med allt
kram
Marianne

Martina Andersson sa...

Hej alla underbara människor!

Hoppas att allt är bra och att du mår bra! Jag vill tacka alla och underbra människor som varit inne och lämnat förslag på namn och som hoppas på mig i mina kommande planer

Har nu bestämt mig för 5 st namn på butiken och ni får jätte gärna gå in och rösta på förslagen nu !


Massor kramar Tina

sabina sa...

Grattis!! Ska bli kul att få se!!

Frida sa...

Grattis! Vad roligt att ni ska vara med i Lantliv. Du får hojta till när det närmar sig men gissar att det inte blir för än nästa jul. Då har man något att se fram emot. Scäslongen är ju bara helt underbar en sådan skulle jag också kunna tänka mig.
Det var en busig dotter du har, roligt att ta del av historierna.
Kram Frida

annashusidingtuna sa...

Men herregud, hur lyckades dottern med det???hahahah, vilken tur att allt gick bra så att hon inte skadade sig menar jag.
Schäslongen är ljuvlig förstår att du vill ha den.
Testa lite försiktigt med aceton på tangenterna kanske kan det få bort spritpenneavtrycken.
Ha en fin helg!
Kram Anna

Vita små hjärtan sa...

Men gud så vackra bilder du visar upp...vill ha varje detalj.... Kram

Anna-Leena sa...

Hoppas granjakten gick bra kul att få vara med i lantliv.
Skrattade gott åt dina historier kanske inte var så kul just då men nu kan ni skratta åt det.

Ha en trevlig söndagskväll
Kram Anna-Leena

Martina Andersson sa...

Hej kikar in idag och hoppas att allt är bra och att helgen varit skön Kram tina