onsdag 7 januari 2009

Skolan börjar..

Jahepps alla, dax för en ny vecka!
Skolorna börjar hos oss idag så lala-lallandet på morgnarna är till ända, samma sak varje skolstart, vi irrar runt som tokiga för att hitta alla inneskor och ombyten som ska med en gó-raringarna... Jag läste i en bok om vad barnbarnen har sagt om sina far-och morföräldrar, bla följande: "-min farmor är JÄTTESNÄLL för hon har köpt mig en väckarklocka som jag har när jag sover över hos henne, så jag kan stiga upp själv på morgonen". Smart farmor tycker jag!
Förkylningen är nu mindre plågsam så det är ok att böja sig framåt utan att riskera ett svimanfall. Med andra ord så finns det ork för skyltfönsteromorganisation...sopa upp resten av alla kilona med barr...Sista sillen uppäten, -släng inte burkarna, gapade jag åt maken, kreativiteten har varit nära noll under helgerna men sillburkarna tog jag tillvara på, dom fick bli nya ljuslyktor...Ja, här är madonnan...inte vit än, har beslutsångest för om locket till färgburken ska sprättas upp..Vad tycker ni?

Jag önskar Er Alla en bra start på veckan!

Kramar Camilla

8 kommentarer:

Leamarlené sa...

Ja det gäller att ta till vara på alla glasburkar. Det är ju så lätt att dekorera dom eller sy en ljuspåse och lägga burken i.

Madonnan är jätte fin. Spelar nog ingen roll vad du gör med henne. Själva mallen är ju så fin. Tycker det är rätt så svårt att hitta en fin madonna. Själv äger jag ingen än.

Imorgon börjar skolan här. Har inte ens kollat om det är något speciellt dom behöver.Det ordnar nog sig.

Kram...Marlene

Vita-hjärtan sa...

Som alltid visar du så fina bilder!! Mitt jobb startade idag ( jag är lärare), trodde det var ett dåligt skämt när klockan ringde, inte klokt vad man vänjer sig vid sovmorgon.

Jag tycker du ska behålla madonnan som den är, hon är så fin och det är skoj med lite kontrast till allt vitt..

Kram Evelina

Millas hem sa...

Jag tycker den är jättevacker precis som den är!
Kram C

Anonym sa...

Jaaa tänk vad roligt det hade varit att ta en fika ihop, men et får vi göra en annan gång...... Vad konstigt det låter det du skrev till mig, har pratat med min gubbe om det och han fattade inte heller nåt av det, vi testar väl en gång till nu!!

Kram Pernilla

ängeln i vitt sa...

Alltid lika inspirerande att kika in här.

Vet du... jag målade min lilla madonna ja, jag var bara tvungen då hon hade en sån läskig färg... vi snackar knallblått alltså haha. Nu är hon vit och grann. Jag tycker din är fin som den är.

Kramiz / Carina

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Hej på dig snorfia =) Ja fy vad alla är sjuka nu. Är det inte förkylning så är det magsjuka.

Vet du den där madonnan är så fin som den är.... VA!... kommer detta från min mun. Jag som t.o.m målade påsktuppen vit =)

Lalalala... vi får ännu sova... grabbarna börjar inte förren på måndag. Fattar inte hur vi ska ställa om dygnet. Jag väckte lillgrabben i dag 14.30!!! Håret stod åt alla håll... han var så jäkla sur att han inte fick fortsätta sova =) Hihi själv hade jag stigit upp halv tolv *skäms*.

Kram Anita

Västbacken sa...

Jag tycker madonnan är fin som den är. Ja i morse letade jag innegympaskorna febrilt men dottern hade koll på läget, de var redan i väskan.
Lotta

Vita små hjärtan sa...

Fint...första gången jag hitta hit. Kram