lördag 3 januari 2009

Nytt år!

3:e dagen på det nya året har vi redan kommit till...jag har inlett det nya året med en dunderförkylning (igen=(), typiskt... Dock bättre att jag "gör bort" det nu så jag hinner bli pigg & alert till Formexmässan, knappt 2 veckor kvar dit. Ojoj så skojigt det ska bli, behöver verkligen fylla på med inspiration och klämma & känna på allt nytt fint som visas!Jag har reafyndat på Solgården i Luleå, en jättemysig presentaffär som även har lite kläder och är man sugen på att smycka kroppen går även det att göra..men jag hoppade över det sistnämnda..hade i min ungdom en gullig silverplopp i näsan, men ajaj, ingen trevlig upplevelse när kvinnan sköt dit den. Tror att jag var 15 då och mormor var den närmaste målsman jag hade att tillgå..stackars stackars mormor som var svimfärdig..ska nämna att jag ej har kvar nån plopp nu för tiden.
Ja, på solgården fyndade jag en madonna med jesusbarn...föll för den för att barnet ser väldigt sprattligt ut, precis som Willy B! Kan bara inte bestämma mig om jag ska måla den vit...är så sugen på det, men oj så svårt att få till detaljerna sen..ska fota och visa er den i orginal när jag är ledig någon ljus dag...Vi har Onkel-konkel ännu på besök, men eftersom jag är i taskig form så sköter maken om den mesta matlagningen...Dom agerade sopgubbar och körde bort massor med lådor och annat skräp från butiken igår. Det tackar jag för! Brukar emellanåt sköta körning av säckar till tippen själv, sopgubbarna där är så enormt tillmötesgående och hjälpsamma när lilla jag anländer.

Nu ber jag om att bli frisk snabbt så att jag kan hälsa på min gamla sjuka farfar som har blivt riktigt dålig nu...Han har kämpat på i några år nu sedan han fick en stroke. Det är en riktigt dunderfarfar som fram till han var 82 år aldrig i hela sitt liv träffat en läkare eller uppsökt sjukhus...ägde inte en patientbricka.. När synen blev dålig tog han farmors avlagda glasögon och hade endast 1 tand under flera år..sen tappade han den oxå..men brydde sig inte om att skaffa löständer utan sa att han kan ta farmors när hon skaffar sig nya..Det är farfar det!

Hoppas att ni alla har fått en bra början på det nya året. God fortsättning!
Kramar Camilla

11 kommentarer:

gamla skolan sa...

Vilken stålfarfar du har ! Jag håller också som bäst på att återhämta mig från en julförkylning ! Krya på dig ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Leamarlené sa...

Formexmässan har jag missat. Är den i Sthlm? Älskar mässor.

God fortsättning, Marlene

Inspiration i vitt sa...

Hej Camilla vilken härlig och rolig Farfar du har, han måste vara nöjd med sitt liv tänk att få vara frisk så länge.

Jaha då får vi se om madonnan blir vit då eller inte hihi.
Kram på dig/Ingela.

Romantiska Hem sa...

hihih tack för ditt tips med "bångstyriga" män. Nu ska bytteshandeln börja...hoihihihoo.. Hoppas verkligen att du blir frisk snart!!! En stor krya på dig kram!!/Petra E

Nygammalt sa...

Hej vännen!
Håller tummarna för att din kära farfar ska bli bättre igen.
Krya på dig du med så du är pigg och allert till Formex (vill också dit, hi hi)

Önskar dig en god fortsättning på det nya året.

Kram!

sussie sa...

Gokväll! Åh God fortsättning vicken fin sida hittade hit genom en annan.. ska kika vidare hos dig.. kram snowwhite-sussie.blogspot.com

annashusidingtuna sa...

Krya på dig och din farfar också såklart!!
Kram Anna

Magnolia sa...

Hej Camilla!

kikar in hos dig en sväng och hoppas att du mår bra!
Är in en sväng och beundrar ditt hem du har så fint ! va rädd om dig kram tina

A-L sa...

Hoppas du kryar på dej snart så du kan hälsa på din härliga farfar & hoppas han piggnar till.
Mmm formex åh så kul ser framemot massa nya saker :)
Ha de gott
Kram Anna-Leena

LantlivsAnette sa...

Halloj där uppe !!
Vi har det bra här `nere´...julen är borta och jag har också sopat kilovis med barr...
Vet du, lite roligt, då du var på Solgården så var min dotter där också, hon sa att hon sett dig där !! Hon skulle köpa stavar till sin piercing..ujj..jaa hon är ju 18 år nu så mamma kan inte hindra henne att göra sånt...hon har en liten pärla under läppen..
Krya på dig nu
Kraam Anette
P.s Vi ska snart ner till butiken, vi har ju öppet idag 12-16, det blir till att inventera...puuhh..

Anonym sa...

Vilken härlig farfar du verkar ha...skynda dig att bli frisk nu så du kan besöka honom.
Så du ska på Formex? Det blir inget för mig den här gången....men nästa gång (hösten) då ska jag dit och shoppa. Hoppas du hittar en massa fina saker där själv sitter jag och bläddrar i katalogerna.

Kry på dig kramar från mig!