onsdag 3 december 2008

I´m alive!

Jahaja, ett litet avbrott kan man säga att det har varit...vi har haft fullt upp med julskyltning, julhandeln, sjuka barn och såklart blev jag själv sjuk också. Jag är inte ännu i form riktigt men jag orkar slå igång datorn iallafall...bara så ni vet om ni finner detta inlägg förvirrande.

Våra skyltfönster är verkligen ett hopplöst fall för fotografering, antingen kommer jag med på bilden eller kommunhuset..ja, vad väljer man? ingetdera, så det blev ett par halvtaskiga bilder inifrån istället.Min käraste käraste dörr får agera som skyltmaterial!
Tack kära kära ni som har gett oss så mycket beröm för vår julskyltning! Det ligger en hel del arbete bakom att dekorera 6 st fönster under 1 kväll...puh, men 4 tjejer fixar ju allt med lite glögg, pepparkakor, lussebullar..vin...;)En madonna..fattigmanssilver och den franska julboken är blandannat i ett av fönstrena.. Tyvärr så syns inte våra små granar på någon av dessa bilder...vi har riktiga söta små granar i nästan alla fönster! Som min kära vän Anne sa..: så roligt att ställa fram, mindre roligt att städa bort...barr överallt!

Min goe son var sjuk förra veckan, självklart hann han ställa till med ett & annat, blandannat detta...Gissa om jag höll mig för skratt.. Willy B, ja din lille karln hittar på det mesta..sax som sax, kissemjauarnas klosax fungerar ju oxå bevisligen. Han snorade som tusan hela veckan...goingen öppnade luckan till kaminen och blåste där i..haha gissa om han var sotig i hela ansiktet, allt fastnade i det utsmetade snoret..Tack gode guuud för vårt badkar!Har inte under dessa förhållanden som ni säkert förstår inte haft mycket tid över till julpyntande hemma, men 1:a ljuset är dock tänt!

Ska verkligen försöka hinna med att kika in hos er bloggisar! Jag är så nyfiken på erat pynt!

Må gott Alla, dax för mig att drogas med en pronaxen igen...
Kramar Camilla

5 kommentarer:

ängeln i vitt sa...

Hallojsan!

Hoppas att du mår bättre. Ta på dig ett par extra byxor inunder haha. Ni har väl riktig vinter med snö och allt? Här nere är det grönt och maskrosorna blommar nära på :D

Ha det gott
Kramiz Carina

Leamarlené sa...

Kul att du är tillbaka. Ser att du har haft det lika stressigt som mig. Det är ju så mycket som ska göras och så ska man bli sjuk på det. Mitt hus är helt upp och ner med alla julgrejerna. Hoppas på att få iordning idag.

Kan tänka mig att det stora fula komunhuset speglar sig för mycket i skylltfönstret...förstör ju dina bilder. Men syrran har ju skvallrat om hur jätte fint det är.

Kram, Marlene

annashusidingtuna sa...

Krya på dig!
Kram anna

Anonym sa...

Rart med barn, speciellt när dom bara är lite sjuka, då blir dom lätt rastlösa och hinner med en massa hyss.

Så fint det verkar vara skyltat hos er. Kan förstå att det inte är så lätt att fixa så många fönster.

Krya på dig kramar från mig
Pernilla

Frida sa...

Hej Camilla! Vad roligt det låter med julskyltning, ser jättefint ut.
Hoppas du får en trevlig andra advent!
Kram Frida