fredag 26 december 2008

How How!

Fanns det några snälla barn här?Javisst! Alldeles tomt under granen....Juleljusen i granen hann brinna typ 1 minut...Willy B gillar att blåsa ut ljus...bättre det än att han skulle gilla att tända dom(!)..iallafall gäller det att äta gröten snabbt om man vill göra det under mysigt förhållande.

Efter grötlunchen och lite paketöppning lastade vi in oss med katt & julklappar i bilen och åkte dom 5 milen till mina föräldrar i Vojakkala (nä dom bor inte granne med "grannbråket", många brukar undra det)...
Den "första" julmaten är så fantastiskt god, sen blir det ju alltid julmat i några dagar till efter det...och ja, lite småless blir man ju..

Haha...gissa vad? jo jag har gjort premiär som tomte! mina stackars stackars brorsbarn har nog fått men för livet. jag fick nog det iallafall. Men gud vad varmt det är behind the mask..puh puh, jag var anfådd innan jag ens hunnit fram till fönsterknacket..och att göra rösten mörkare ett ord må väl vara men att tala i meningar...jaja, dom trodde inte att det var faster..däremot spekuleras det om att det var gammelmoster..=)Nu försöker jag verkligen att hålla mig från att kasta ut julen...har alltid bråttomt med det men före nyår ska den barrande granen ut!Många av strutarna får hänga med läääänge än...Jag hann få mitt zinkslott före jul! Tack Maud för den snabba leveransen!

Nu ska jag fortsätta med att dammsuga upp barr...det finns överallt!
I nästa inlägg ska jag dela ut awarder, missa inte det!

Hoppas att ni Alla har det bra! Kramar Camilla

5 kommentarer:

gamla skolan sa...

Haha ! Tror säkert att du var en bra tomte , Själv var jag också tomte , fast mina barn är stora och inte tror på tomten , så envisas jag med att alltid klä ut mig och vill att alla tilltalar mig tomten och INTE mamma ! Visst granen barrar men än får vi stå ut ! Ha en trevlig avslutning på julen ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Klewa´s krypin sa...

Hej Camilla!

Julen har varit bra, och jag fick en massa fina julklappar... Unnade mig en kamera åt mig själv dessutom, men den har inte kommit ännu.

Kram
/Ewa

Millas hem sa...

Åh, vilken fin blogg du har!
Kul läsning här!
Tittar absolut hit igen!

Kramar och en God fortsättning!
Camilla

Lotta sa...

Tänk om man kunde ha granris hemma det doftar ju så gott. En plastgran får vi allt sätta upp då vi har varit med om att katten har vält en gran och jag vill inte vara med om det igen.
Jag önskar dig en riktig god .... hmmm lär nog komma in här innan jag kan skriva Gott Nytt År *ler*
Kram Lotta

Magny sa...

vackre bilder...