fredag 18 december 2009

Paketen räknade...

Hej Alla! Virriga mamma Boberg här! ;) & det är fredag idag, men ingen ledig helg väntar...Paketinslagning i det oändliga väntar oss i butiken, vi har även öppet söndag i helg. Men det är skoj, kunderna är extra goa & glada nu när julen snart är här!Själv har jag alla barnens paket klara, det är ett himmelens räknande ska ni veta..och hur jag än bar mig åt så var det aldrig jämna antal(?) för det är ju jätteviktigt, eller hur!? :) Men nu allt i sin ordning! :) Dock brukar jag säga att mina barn nog får ortens fulaste paket...är ju van vid alla "paketinslagnings-moderniteter" från jobbet, så att komma hem sen & bita av tejpen från rullen, klippa papper med urusel sax, sittandes på köksgolvet vid inslagning resulterar ju inte direkt i några vackrare skapelser...Nä ni, nu är det dags att att tänka på dagens arbetspass..
Hoppas att ni alla får en mysig helg nu när det 4:e ljuset tänds!

Kramar Camilla

5 kommentarer:

Monica sa...

Hej Camilla,
Hoppas du får några trevliga julrusch-dagar i butiken och sedan en lugn och fin jul hemma med familjen!

I Stockholm har vi ett vitt och fint!

Kram Monica

Ps.jag har mejlat till dig på butiksadressen.

C. Tvillingmamma sa...

Härligt me paketinlagning i alla former!!! :D

Villa nöystu sa...

Hej Camilla,
besökte din mysiga butik i tisdags och jag hittade MASSOR, massor, massor m fint, både till mig själv å så några julklappar som jag tror kommer att uppskattas. Hoppas du hade en mysig ledig dag.

Ha det fortsatt gott,
kram Petra

Älskade pion sa...

Vad skönt att vara färdig.Själv har jag inte handlat en enda julklapp än.....ingen paniiiiiik. ;)Ska ge mig ut bland alla julklappsköparna nu på Måndag,riktigt längtar. ;) Ha en skön Lördag,trots jobb. Kram Ulrika

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Hej gumman!
Du... strunta i om paketen inte blir så fina... det är ju innehållet som räknas ;)
Ja jag tycker så synd om dig Camilla... som du jobbar och står i! Du borde verkligen ta det lugnt nu efter julhandeln.

Ja usch vilken upplevelse... jag har mått så dåligt nu i flera dagar. Dels har jag inte haft någon röst och jag har haft så jäkla ont i halsen. Sen så fan... är jag så rädd att äta!!! Det tar en över en halvtimme innan jag får ned en portion med mat.
Ska försöka titta in till dig... kanske jag kommer förbi imorgon till affären.
OM jag nu inte mot förmodan skulle hinna in till dig och inte ser dig innan jul, (ska även ta bloggpaus till mitten av januari)... så önskar jag dig en riktigt GOD JUL!!!

Bamsekramar Anita