torsdag 10 december 2009

En Ängel i vitt....

..har förgyllt min dag!!!För visst värmer det en fantastiskt mycket att finna annat än räkningar och tonvis med reklam i brevlådan efter en arbetsdag!Den som förgyllt min dag är vår ängel i vitt! Tack Tack Tack Carina!!
Se så söta julestrumpor jag fått! 3 st! Vill hänga upp dom överallt!Kika in till Carina "Ängeln i vitt"! Jag lovar "på heder & samvete" att det finns massor med inspiration att hämta hos henne och att ni alltid får er ett gott skratt!! Kram & Tack än en gång Carina!Vill som sagt ha dom överallt men just nu kan dom beskådas i sovrummet...

Ett par blivande vita hyacinter kommer att sprida väldoft i sovrummet.. Ljuvligt!Jag har varit & vaccinerat mig & 2 av barnen...och till alla som frågat hur det gick har jag svarat följande.."mamman svimmade inte!, Fanny satt som en ängel och Willy B gapade så alla patienter under narkos garanterat vaknade!" Men nu är det gjort iallafall..skönt.

& sen alla söta så måste jag ju visa för er hur "premiären" på skjutbanan gick...Det hade ju varit optimalt om jag träffat plattan (tur att det finns öldrickare i släkten så jag har nåt att skjuta på;)) med alla 17 skotten jag sköt...men 13 träffar på 100 meter både stående & sittande är väl inte så tokigt?? I allafall inte med tanke på att det var första gången jag sköt..och med kula dessutom.. Så nu ska ni veta att skönlitteraturen är lagd på hyllan & jaktböckerna ligger vid sängen! :)

Ni glömmer väl inte min utlottning? Lämna en kommentar i nedanstående inlägg så du inte missar chansen att vinna en vacker glaskupa!

Ha det gott Alla!
Kramar Camilla

9 kommentarer:

C. Tvillingmamma sa...

ooo...skjutglad minsann :)

Förra sommaren fick jag ett luftgevär i händerna för första gången...och lite tväling mellan mig och tre grabbar blev de...

Gissa vem som vann?

;)

nybörjartur sa dom :)

Anonym sa...

Men va du är duktig mamma Boberg, fina träffar på ölkartongen, tänk nåra övningspass till så har du bara träffar i mittrutan. Kram på dig/ er......... Mamma Ersson

CaramellePastelle sa...

Jamen, så vackert hem du har! Impad över skjutningen. Jag kan inte träffa på 5 meters håll ens. Har nämligen testat på High Chaparall, hihi! Ha det gott!/Camilla

ängeln i vitt sa...

För fasen Camilla... nu är det du som packar in dig i bilen med gevär, pistol, kulspruta ja, ta med allt du har och kom till mitt jobb och skjut vareviga kaja. Nu har jag ju inte räknat dom men det måste röra sig om flera tusen haha. Gläm inte motorsågen ... ja, det är lika bra att du sågar ner träden dom sitter i oxå.

Vad glad jag blir att du gillade strumporna. Det är alltid lite pinsamt att ge bort nåt man har knåpat ihop själv.

Ha det bäst

Kramiz Carina

LantlivsAnette sa...

Ohhh så söta vita strumpor du fått..jättefina.. Du har så pyntat och fint..just nu så känns det som om jag inte hinner med riktigt..är sååå kvälls trött..men i helgen är jag ledig, så det blir det utflykter o pyssel o bakning..hoppas jag..
Ha det gott vännen
Kraaam Anette
P.s kikar nog in till dig idag

LantlivsAnette sa...

men, jag glömde ju..vilken bra skytt du är..jisses..

Sköna o Gröna Ting sa...

Tjosan.., vilka underbara änglastrumpor, förstår att du älskar dom!!!
Du é en jäkel på att hantera geväret.., grattis!

Ha en underbar helg
Kram till dig...
Marianne

Anki sa...

Ojojoj, du är ju bättre än mig på att pricka...så många träffar har jag aldig fått, haha!
Å vilka ljuvliga strumpor, förstår att du vill ha dom överallt! Härligt med annat än räkningar och reklam i låddan!
Ha nu en mysig helg!

Kram till dig!

Älskade pion sa...

Vilka fina grejer du har fått,underbara. Ha en härlig Lördag. Kramar Ulrika