fredag 27 november 2009

Postbilsjakt!

Hej Alla rara människor!

Jajemensann, under hösten har jag ju bedrivit bland annat älgjakt, lingonrisjakt, klapp och strutjakt...så idag blir det postbilsjakt! :)Som prenumerant på Lantliv bör ju numret komma idag..och typiskt min otur så har ju postmänniskorna from denna vecka lagt om turerna så vår låda fylls inte med räkningar(ja och Lantliv en gång i månaden) förrän sent på eftermiddagen..alltså blir det till att jaga postmannen på byn idag!Igår gjordes det ett julreportage hemifrån oss för Norrbottenskuriren och Tv 24 Norrbotten, allt gick väl trots att ja sa "skit också" ett antal gånger när jag blandade bort mig under videoinspelningen..tur att det inte var direktsändning:)Reportaget kommer att kunna ses på tisdag, det kan även ses via webben, kanske jag lägger ut länken ;) beror ju liksom på ett & annat..;)I Norrbottens Kuriren kommer det att kunna läsas i "C" bilagan den 12:e december.Jag har ju förresten hunnit bli 1 år äldre denna vecka...fick en (Romantikvarning!!) miljövänlig dammsugare av maken..vet ej riktigt på vilket sätt den är miljövänlig..men slangen är då grön iallafall) Ja! & så är den supertyst!! En fröjd att kunna dammsuga utan risk för tinitus!Av mor & far, bror med familj, syster med karl och min jaktkompis -"vovve" Edvin fick jag en "flå/uppskärningskniv", vet inte vad den kallas, den är iallafall jäsikens vass, nagelbandspillning rekommenderas verkligen inte med den!
Tack till er Alla nära & kära som firade mig med blommor och presenter! KRAMAR!

Nu ska ni få kika upp till övre hallen som nu är relativt färdig.. (Fotokvaliten är fortfarande usel, har inte kommit på vad som hänt med kameran)Vi rev bort den fula plastmattan, slipade och målade det gamla trägolvet som var under, tänk vilka skatter som finns gömda i äldre hus!Vi målade med vattenbaserad golvfärg -torktid-typ 1 timme! Perfekt när huset är fullt med ungar & katter!Färgen heter "Krita"

Samma procedur (fast värre, eftersom den var full med lim)i trappen..Än ska ju fixas pärlspåntsskåp, göras något åt väggarna och fällas in gamla fönster..men det är nog bäst att låta maken vara ifred ett tag först..men i ärlighetens namn så var det faktiskt jag som fixat det mesta med golvet och trappen. Vi kan minsann, eller hur!?

1:a advent på söndag! & allt är så gott som färdigfixat här hemma..det är bra med reportage, det blir bättre fart på städningen då :)
Så på söndag blir det grötlunch innan jobbet....vi har skyltsöndag då! Hoppas att det snöar "lovikkavantar", så mysigt!
Så på lördag ska jag hinna med jakt och butiksskyltning!

Ha en jättetrevlig 1:a advent och ni som har möjlighet: kom ner på stan!
Kramar Camilla

8 kommentarer:

Alba Linea sa...

it looks so great and cosy. love your pictures and your home too. best wishes! ;0)

Älskade pion sa...

Vad kul att göra "hemma hos reportage"Fint ni har fått det i eran hall,underbart. Ha en skön helg och grattis i efterskott. Kram Ulrika

Hem och Harmoni Marie sa...

Grattis i efterskott!
Härliga bilder du visar... golvet blev verkligen superfint.

Ha en fin 1:a advent! Kram Marie

Monica sa...

Hej Camilla,
i min låda har Lantliv ramlat in och reportaget hemifrån dig var kanonfint - ser med spänning fram emot nästa inslag. Superläckra bilder du visar idag... grattis i efterskott!

Kram Monica

Husmys sa...

Vilka härliga bilder du visar, ni har det jättefint!
Och som brevbärare så är jag ju glad att jag inte bor uppåt, så slipper jag bli jagad hi,hi.
Kram Anneli

Englagård sa...

Hur hinner du pynta med allt jagande;) Det ser jättemysigt ut.

kram Karina

Snuskebassa sa...

Du har et herlig hus!
Kjempekjekt å lese innlegget ditt. Gratulerer så mye med dagen, på etterskudd :-)
Liv

Jeanette sa...

å så fint du har de ,och vad roligt med repotage,får kolla in lantliv då :)
önskar dig en skön advent
kram