fredag 30 oktober 2009

Bus eller godis?

Halloj på er alla denna fredag eftermiddag!
Hoppas att allt är väl med er Alla.

Mest bus i år...för vet ni vad jag precis kom på...jag har för första gången sedan vi flyttade till byn för 9 år sedan glömt att inhandla karameller till "Bus eller godisarna".. Vårt hus brukar vanligtvis vara ganska populärt med tanke på att jag brukar ösa generöst med godis över ungarna för att undvika eventuellt bus..Jag har ju inte varit alltför aktiv direkt här på bloggen..men det är mycket nu känns det som.Trappen & hallen är så gott som klara..lite lister ska dock ännu på plats, men det befattar jag mig ej med, så det blir makens åtagande.
Jag har ju "före" bilder men ej ännu "efter" bilder...har inte varit hemma så jag har kunnat fota i riktigt bra dagsljus..men det kommer, lovar er!
Ni får hålla till godo med bilder på den vackra elljustaken som finns att köpa HÄR så länge!Jag önskar er en trevlig & mysig helg!
Kramar Camilla

8 kommentarer:

Rostrose sa...

Hej, I am happy that you are posting again! Well, it's normal - there is a lot of work to do! No wonder that you forgot buying candy. (I also have to do tomorrow...) But you show us bpretty pictures - and I am looking forward to your "before-after-photos"!
Hugs, Traude

LantlivsAnette sa...

Halloj vännen !!!
Åhhh vad fint..du har ljusstaken du också, så vacker i vitt också !!
Jag hann aldrig in till dig i Torsdags, det tog tid mitt första möte...och nästa vecka ska jag jobba på annan ort, gulp...
Jag hör av mig...
Kraaam Anette

Älskade pion sa...

Vilken otroligt vacker ljusstake,vill ha. ;)Ha en skön kväll. Kram Ulrika

Anki sa...

Visst är den fin ljusstaken!
Bara såå underbar!

Ha en härlig helg!
Kramis!

Gårdsromantik sa...

Hallå där!

Så kul att den kom fram i ett stycke - ja AM hade ju inte vovvarna med sig;-)

Kram Maud

Golden&Vitt sa...

Vad spännande med trapp/hall projektet. Kommer säkert att bli sååå snyggt. Fnissar nog lite till kissemjau tassavtrycken hi hi hur många gånger fick ni måla om?

Hoppas att ingen var och busa hos er:) Ha en fortsatt trevlig Söndag/annika

Änglarnas hus sa...

Spännande projekt, med trappen, du har på gång..
Fin, fin ljusstake!!
Kramen Sanne!!

Villa nöystu sa...

Jag väntar m spänning på att få höra hur helgen förlöpte, utan godiset. Och med spänning väntar jag oxå på att få se hall och trapprojektet.
Ljusstaken är underbar.
Ha det bra,
kram Petra